Shqipëri

Exit Poll-i i Cim Pekës: Opozita fiton zgjedhjet në Shqipëri me 73 mandate

Kompania Ubo Consulting dhe SYRI TV ka zhvilluar një Exit Poll në Shqipëri, në lidhje me zgjedhjet që sapo u mbyllën.

12800 votues janë marrë në pyetje për votën e tyre.

Besueshmëria është 95%, me një marzh gabim prej 1 %.

Gatishmëria e njerëzve për tu përgjigjur ka qenë e madhe.

Mbi 77 % e personave kanë pranuar të përgjigjen. Janë përzgjedhur 1 nga 3 personat që kanë dalë nga qendrat e votimit.

Më poshtë rezultatet:

PS: 44. 2 – 65 mandate;

PD: 40.4 – 63 mandate;

LSI: 9.3 – 10 mandate

PSD: 2 mandate