Showbiz

Ermira Babaliu: Serenatat që ndezën Prishtinën, në Amerikë kam krijuar një Shqipëri të vogël

���rɵ(�,F�?


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="88"></p> <p>���rɵ(�,F�?��aS�Y����)�B�ں��Rw�ٶ���@u���lw�~���0�gG̉8o�����?��Z+� �+5�VoKv�u�̕+�=Wf��M?��E���?,��ਕ��< �D^TMU��(�n�#х=P�P�0��(���3�wu��Ǎ�?��q�Z*4ڧ ��` �I���h~��~Oz� ��gI�4g ���G����:�7Z0-߲-�1 � ���{{�~�i[�v��8�o�#L,�i�{��ˋ�H�k�0s�D��� �Y����Cf����&��x�Iqw�⪯�i��)����k�v�}$� z����g�0��Zǝ�����w��"iv�eej�a�LG��0��{�A��I��!����� ؤ�����E��� u���c ��cSgiZ���O��{��� �*��5WE�E��@s��i��`�fE�<��F�&��(��5� ��}�E}�Q9�6��yM8����>��@ψ�ڊ�n�+�.N�8�8{Ȼ< �C�Zd"�/���?��/.����WY��0����A,�pc�q�J��d^#7��)Yw�t����i�K�u�y�}���{m ��"�f� 1���o:)��g�2�y��</�듯�$*�����݄�+�]�Y@����y[~��s��rC:�x�& Ȣ��M�m�mA�Һ[Z^!K{+4ĕH��B&B�'��4�&- �d�� ��D�&Y�(D��R�iR${����Q�4�E��a�5_#����İ̾�{|���;�8�7P+���e�wٳ4�A���*���L���_x� (�Bg��ax��M�8Dh�?y8p)�ͧ!�~&� ;!��}�����$��t6�O�9!��r�u0,8@碀��e( *�����`�lb!�?�.�5�>.��鰄F�i���ξ�����@�]pI�C .z�&�r,�&��������Y��S���”����u�l�I��rʙS�’0�B���s�[ ͇Ͽ=y���o�n,7)��H�Oq��-�ih���� �����0�bcuq������j�Q��Ai��z�]L†>#��8^����w��纾mX�kwN-˴<+0=���2�?MP�m�L��%8���n�3���QDY����{<��7�t�=tq �{ N&��,�>Q��J��m��}�t�_�%YK�x��0�����?���Gj�hJ����k;�!٣w�:h�L�����h��}��������F�Y��چ�$��J��$�^���YKC����`�Y�^2|u�c��~?�5�ዢ7ܗ��~s��iH���F#�i:����vlW2���-|���8@T��&dy���lb��ڗ�.�o��.�M �d��~&D_������ �̋�������4�(��V�w�]0�D�����>y�BC�u�^��3E��a�=Ηo�I/*Au��”�T����ȎtJ��C�֦�b�9H�h�a(��8�eTh�n{p��֨�BS7u�gA�P�F�c Lt�W�l�������e��E��<��k?� ��#�~=��ЯO��a�����J4�{���&�Ü`������uC,#�7B#?�<��'�x�ft7=�. G�nTq�*nϷs��Hˢ��C�$"�P����cMEˢ�g<"cC{/w��M�I9�>p��F���S(�;�Հ�Q�x��kCU��5g��g#>���>˳�`j%D)���Z�Z���0讽–�D�u�h��hv�!�Rr�U�ꑺ���� ���wы��ĂZ��E���,-s5���1���|$��֎ƌ+5 �Y����M�[{��?�ŷ�|�ڐ���߼~����IO�’�ܢ��.z7��n��Z��a��f�F!� ��ٜ=�h�>��pj�b�,�a�x���’G��vk’ q��T�]���;#�]�ԍ6]�7�?#�����ܠ�L����&�ܜ��_�’���讴Y)�U)2ۻu�’��dc�;L8�� [���(��&�A’�P�P��y�ƨ�[�P��{���T�,.�>�|��4 ٣ׯ5t����?�]���_S�N��xp��Q8��ݐ�����9}��W���’|��i2��0�6�9�(��!MJ��.흚��A>��ڇ,OA(2{r�s��Ƀ�?�F��2��C[�ܘ�oN��:����8���ҌX��%i”���q� A‹1��I�/�ݏ{$s��It�@��0cu;��J�,��G�7.�ɪzV5э�޸9��#‚P��PR������C�HJK��H�V�!X�B�&O�4�*�� ��!��Yxa�n&��{��F@2�8�n’������O%䋝ǘg��K&g͉}�f”s�����Y�in{���G��00iս;����oPn�g�)�t �w�l��”QyiJ���3�d��] ǂ��!��� *�a�+�k�6?�?��;�l���=�� fjT�qe��B�k�gj�~X,�|`�Ȟ����;C*����X`�KK�T98�� �l����Te8*w�р��j�����|�� �r��@�C~V�J������W����WÞ�*6W.0�M䳷�~�ך4���Z�ÃE/7���E2[*��ӎ�C�-�l�-p����dmk*[K�;XE���}Q.� ��K(���V[C�sp9����eJ�g�un’�V�0�Ů��Z�q$ ۀ��e�2v��6hE �ٶ���:�:�e�h�l`�{�tT��JHĻ��äj�a�o���;��E�g�I��}��,���](!�� ��M����z�Y[b ̶��u=YW`=���”��”���lxyFe��a��2���̞�8���;��ܼq7g�ʯ� ��Z �L�� *`4��cX2(��I:^��ނ�Ά��@^�Ѓ���<��Qt�2�N��Z�m���I��9� d�o��JQ6i�3�P�4���-}��ϳ�� ?rr��p�I����8��Mد�.�@�4I��4��ۦ�z���;� �:.�(�g<��Hz� fܪ�wTo�}7��D�#��g��=�^[.�ۻ�M�@�<�ϏZ�[ F��%����@����F���� W�F@�P��|�*��.ZUN��2!w�vx������w~���%�->Hxt���������n��oG������TN�m|��=������>)��mp1K����������[�����w������H��;��� D�^�/���K��/���r�F�Ȅ+���X����i_�a���x(S�6vO�����¤��;�=��`_�A���B�.h�gw@&���y�o�˾���oh������xY�����(�`� WlVog�Cw�pZM�}���)�H�3�*�!#ljj�)x�4�%TD >���U�e2��������}R�jD�M���(B[ǯ�S:H �{m~,� {x��W/�ӓ�O�a�eZa�O^��FI$�g�e)�ɗ�”��}D��_�ZlmU%��ʾ�HS3Y�r�X�c�w�-_�{��TP4Pckj��p� ����������t�b<9V~�� �@|pu����Ol�q�D>�R�� ��U�Y7�%��m�Ee6�H�+GD�V�N�O��2H���~”���c��g�W���`�I�XU�q�?�H� hNZ-��W+��.��@o��Cfl`���’�v�2�$`�f<&�K�Ԩ�9�2��o&�EC����)��p4%��`̰�n`~�����ij�*9�>��!����;{5/|��”ܠ��$s���>��’/����������7��ˇ��;ůj0�T�3O�p����Ɲ��ЊV��u]�y��T��(��j���hZ2QW]�l���n�����4�F�Z�����S��^2�TNJ��m�l&/�q���HW��ɵX��ӄO�m̱��7׶��n����6�Z��9��niU����C�����q�������]ͳ��݋(� �eD����oͣJ�EQH�5&�rݙG���>A�x�)m�5{�RJ�I��0������M^��S(�(�׎BJ�Z�ҡ�g�F�oH�2j#�Z”�gp��%W����’ԷN��Q^m���»>����sU��yײ�3�P����)��߯�� ��oXa�o��’a�q� ǖ�[�@��)���[�sT����B�iF4�.7A�Y ���r>��.��U��K��:�!���QS���U;�,�Mx^s�T��vc��I8�c�W�����m�@���A��^�1������S�%����P�[�e����e�+9⺩����8[���Q��’��k��N�Ȅ@Җxu�˼vP�ʭ@�q� �^�P�#�Gli+�i���gw�ر��,X��q�N^% ;vp;@���m����^�Yε��+3�;%�Q�IO����O���]��R=[h;AK�^^”���C��hZZ���8Q�[�����n��=�#q3����4�C���Վ<-��[��Jw�ehS(��A�,������ƾ~Ͱ��I�%J���ބ��g`�[��:'��Fg)���t������.��������)��n��;��)�ʌ�6��KH���������Q�5R��03�:�6m���B��+m�3Ʉ��hXK*� ;��0�Z��k��P���L��p�����q�@�h,���J�!7ű,6�� 4ز����ќ+��}�q&i�m| i$5P1MMi�v���Y!.�;�Q�5^M(�����M>JZ�jZ�i�6h�IT����b��4Y�vm�n ��x��mY�)�R�~�����̧_k�I�,�,�����V!��|F�”�?���FU�{DP~��_oT䓍��j��hd�Ӌb�z#�rl�W���q�Ԃ��@¯9d�v�Dvq7ֻ�”rM��(Ş�-�-�������I���=ܐb*��4���ٚ{�}��A����{��ݞ)�y� ����s� g��̭�����h��wUi��zD1~;��>�r�f�’/7�����~�f���.���W)g� K9���?��W�P��J�l�K�p��AI���Y��X��Ѻʀ��8�ت� ޕg��� �8l��Z�ԍJQ�i1��p��Uk�V�I�AҢ-9��Y���c��Ro��X�8��Lg#:4WC~z*��88l�z} �a/�(�]����t�$Z�{�rl��E.��ۓX�&ϡ%�)���E�{C�Q�k:�����Iu���)���Z-���^����’�6KTR� ���ۭd�[��j�H<��4P PW�5���<�����F��������2m�]>��2�6�*�~��Ծd���”��`���5w!��!�Ok�A�S1�k���G-��4>;��$��w6m���mtE�P��b><1�'։��O4�xdj��?�z'ON�����6��9�V��/@[w��auz�n34�,ݡ?��ͩ�[OM3�t/p��f�V�;�xj��O�@��u�������P2�-�e��-=��Sl�4/i߬�P@�K�VG^��:�>ʍ���s��2����?� �]� ��x�u� x�y�YO�@s�ti�G��ǜ��C��hW��t���wl���������0�q�G��@�l�;��?�Yx��q���=~����u`����6:L��?��7B!��tö��_��K]`=Dž{����6���8��|(ṏ�������;]�”�� 9����ߺ���qغob��Ko�4�t7@Y`�&08��7L� ���WV`#�;T��=h� ��Q��E�R�K��G��� �i�e�{�+����1|c`!�}��@`^W�A`�T��t���%X��X�b��l���(�tt�q��UH@���0@��1�[�K�S7�i6?[�hݬ�F���7�V����s6M��P��94�c:� x7�ʠa[Mb֮kkE�,�8��8w�۸�e�+:���:����q�縼�0K0MÜ�6��Qy�x�Cf)y3��BJ��e���r��7#9Owat���t�Ҁ��(MU �U��_BC1��I:L�õT�8Ƕ(�4��,�E�������@!��(JG5��8`}��CAyy�O�4�”�X:�H=2��l���F���G?�@Ax(������哱@B���c�3�!’�#23Fi��!�%V�c5,q�1�b��A݂���%��za��(�q8�i��!�@����#��~H8lm2|�- =�xE�:{A���*Vj(21j )�$�y$O>��2�nt t+SM�RP�ޒD.E�UP=S��s>�D�.�Т�Hƒ��a��|�i(*���4R8�8%���$̀i�ӂ�S �08 � ��c�|��MV� 9`<+ �'cʤ�Y�>q��6 <��F�_ҙ���!VD �5�#�KА�K�f({'�M�_�����Ԙ��F��YC�wmc1��Uq}q�bc?pv�����8�ONso-����D�9�-����2?��=v�7���D�!m��]�_���b�G�C&�>���$l�A���4���ɂԾ?�H%½�uz���F㉽��az F �1S%ʡ(P$@:�x_�J�{�ND2����� YI��2%I9)d�2�ne�I��kq30Ũѧ|$�h�*��pw�l+�e��I�?_�&$*@l����”Ĺ�t�$e#)w�� G�����hR�y�4J�<��<@)� �Yr���:�#)؝�=��V��g`��J��c����n���P����`E`�sJ�d'����H��D��OG����?@�A�b�S>�$�?���kpK���Q�@�Հ��_�lW>D�#� ���}���d����mȞ�E7�@’�컪�F�R��(���C�@0��F�f��.+B�S� �1o4t������F�I:Z���D>���}�C���]��l%IbgǠ��� �eF�6Qp7��G�8����Ag�H���n�I��&��ԞTz�l�:���2��emΑA��BЈ҈����ʬ�l�g� (���3��pT���C”��[ӣ�+�:�cɆ�}�Pf�V��X4�qVHY(‘Aw�n8&�`Ck���R�&,�G�%S Rb O#���! ��� ���Ц.����#0 $2+�l��n���ȿ*��/�J2/�{QH3F�dV59��’e�WV�T����U�:��.�X/B1�4Ȣ Q��5���kQ�H)S�q`w�Zp�óB����.WX�3����H���3$�xq��Jj��>�V���”�<br /> ���t��[qJ�Z2�9ѠT!��ΐ�1�V�&�S����@�{�R��$Qbd:S#��%8uؿ �*��䶔�bz����Nb�8P�RU����c�����%��Ĝ4 (�”�W�5��<br /> ��g:���<br /> ( �}�f��gJ�i�/3���� F�x��}r��K �’ v�bu����pC�>�q>$�B����H$3� �”�`xe^P7`���qIsԓY�ϥۏ�yLD:TNJ”F����>R�W���l?� R���E��E�)��9��R�(“���1� !q<��X�Y?�_��Ch:Y�g��*�F���˙�Qf�4#粇��t��YU�2H8";c9�R��+/�RY "��ϖhcuTe �_:�� �����������*��F�O��PF�2�`<��vf+,7��v��l#em���i�3�o�wKZ�_e��$B.k*�΁E:�����@����4Q�5UN��v$'���J�!�&�.@�&#�0�)�(�o�XT�}���746*a'cv �r�yB�楔���j]ڊ��T��p� ��=����O$͞�y�*K���<`$��>���2������l��AM�oe�)2�M��za��c���ɨa����Q�����%n�;��A3ȅa�P2B�K”� _�a1D쀌�9���Bh(r�e�舔$C1″��� �������:�!�ʣ�Suը�YPTA���� `MN��8��5VDQ��(H�A��P>P��N�ԑ�;���Y�)�z솬U�ZPo�q���Bz��4,[�+�1���t&���N`K�$kAVR�;�pÁ�$�t=�����VF��c��Dq�^�f��<��m`�U�j1�]%J���;~9�#Д�b$���A>�!��� 2%�/�Q��w�0(ʜ��6� � /N��,��”�ʗ���F���D�,���� i$�Pv�D f�Pȟ� !۬�<�����*��)ȍ�|�'@��A���/����ҋ���AVN���E�I?N���!�,c i<em>�����{�������%;�O$�[�o8�����H�f�.����J�gw2t�h� Y���bl� ����R�JJ`q�n)�7�*� ��2Z�(T�m�0���FB�(xAӚ�2�U�$�c55TI9���G�Q!i#��(%PS��#,�s�#a�LJ�A��’�.�|||���V�!@B��>+y*H88-�a}��J�jڋ�q5�y�a.�U@���L�Qs�Zi��<@�T<����٠��9�c�r��䔽��'�4}��^9��3xb2�:9�BR_w�0·��NU��TcE�q��U�#/*.�Ce��E�cA��,&-ی�h::�d%0ܜw���k�O*����@��X1�`�^�őDk���!�=���ꖪ6 �C���%��6�[���'$_�`�L�*"o�0fgQ�� A�$@��Y����,6gm�h(t計1Y��d�< �6� �VJ�H���s�"M��C9cF��`q�PwE�g|�UC� �+)*Q� i��e��Γ� �a��?��� �s'�H� �H�r��:4�ʭ�Jm�q���$����,$��0�)�ʳ�3�M�+1M����fO��c��>|��6��u�{�j=>�,��.���ݺES@�G�c�[�o�op�*�R,��{��b�)>Y�����,52�I��G�>��9jU�7_�.�擻�X�P$�����B�m�~���I|�8�5���؞ot,ӳm�㹧�i�ٱ��t-��]�9M�j�����{�/��ԼLjW��;�Ui�;�j�m:?�Ѳ<�˱|��qM�p<���</em>8�k�hW�6o��vj}~�v*Z�Ԏ�>���mв�{j9@o@d�!�,�atL 4����׽ =�S��#�S�j�v,�Fj�]hD��Y�t ����/����m~I�we#+��s�h��}x�����s`��� �ƪC�n�l���v�����`�i���V&��etZ1:����q�[J(��K�b�<|�V��8�FI;*"*?������m,p�M`L?U�R|0x�4::�|LN4ż��H��asz'�G�Ψ�W�X>d���4�YS����8W?��%M�J�ܼ���w�+��k�q^͍P�eP�J��c«�)Ju�hr��Jz�t��֡�Y�Wid�K) (B P�~$pG�.��IH#H��”�j@� ��:�N����/ҜC��~.9��c�2xbJG���*����y&e��>u��HF��i�䔘���pPJY )�,�^Op�]���*�I��2ϋ���4/ �����W�428�”Ꙍ��g�hW�W�+ն���m�� ,����c��J�HQ4��.�”23M2���Q�s8�1B��PR���.ض�/�2�IR9��3r�i�|”��Zn�!�����x����CJ��� }/’M���@q&�̣*@”�)q )�h�5-�es2^E��v�h�3�Od��BN��,�U�� `�� �L�P�V���I i��L�t�^hyA���r�a�-“��Ǿ�|�8�����2��F��2’~��pW��#����߃٤�$�r9)�$vJ��`����N�� 74b��*�”��&�0�T�MM�O0m��Lg|C3s�� ‘W����N0�DR�šɮCw�(R��1�F”�%*�Ruf�gCb.JPU��^�HJx��OBȖ�Ÿl�P0SY�]�!.���.[�f��r����PRm�����n��1�� ��<��c��7!�P�y!'��V�_ ϫ��2IBّ�<����U$}qX(1���8��8�3��� �V$̗RlˉK��x�.)�%��P��̊!U�C�rɌ�1�~)r!9��L�sa$�0ub���of�a`=%)-��f+ᵤ!�툦���EN��� �6��x�Ⱥ �h��f�4��]��d8MI�:�QP�Q�ac�hg�U��8$�zfQ�Ó��wƪ�$Q*�����j��`|E�^?#�씆y�g�Be��-B��X)<��A��a�J=�e#��~��~Ȟ���+�fg�D��� ܂���/��D ��Փ��-�Wi��2��9���*��Υ��VgN��o2=�PF)C�BvK�n���?���+܇���/^��|�Znw4�v9FAZ�òr��m"�*�^���ܱdk��׸���ͱ��Ͻ�4��7��PZ���=fM���ܚ_��E2�O`@;�U������It��݇����;~����)6L���c��'��訕�g��d���E�|]x�u�O�G��|Qcc�(pu��Q�)�h�=�T��C7A�G�?+�b5�՜��m�@�cKg<���É�-�[>L@;E!.�W{^M�K�O�������Q��A?C#��>zAy�B���B�’�G���I�Ѥ��4�uH��Sd��UBi�9���2��:�}M�#�z�G�jU�K��ы�+됧�v]���’1�U�^�X}�<��pX �'7�:j�1C�ְ�u|�>0YA�n�|c��I���� � �2�]��j�5`�� ��k��pTH��W�{��t�j�sPl��@u��p��+���^b�Ų��-�B)Q�&����V�g���/+4�#4Չ���c���z�5$ݪ�?F�Oi�� ��r7�}Y�~%��8�����r�}lg�����*i#х*�3Պ!��Ba���K D�~�d��5[�I�t�����X-J��p��F���z��Ц��qNo*��/S��~s�����K[�oޏ �;d��;�`�/O��>��ѳ�uˍLTuͽF��yC��[n�e=��m5���z��7u�h�(���-=^��hYޭpa�ŸyT�[+ۉ����hEE���}�I�D� �ЄZ�R��8��f#�M��[�%��a4u&���Y#F@�D�-a�U䶮�>{1��}���4��L+����ul�6��᜺6�`��oy�]�I�F保”��)烴���Y�}Vc���Gq�5��c��șQE=0�quFKC��8�$Rhc�al��(��s,;��d�>�����<���7����t|�;�M� l� |�t<��>u�r<�� ���p �g��IQÇ�R��g��Y�|�*C�$��9�i�k�R6����T�Dh�mU���oWD�Dd���K܉w&Wh�0U���Su��.Z#.wC��f7b�K$�C^� o@�tL�2����l��� ޑc��dئeױ� ����u~m��Aj�Z���>��z�����{��7bR&a�]D`�jݴY�i�܆P�C�H�Y��g��8�F���9���MR���qSv���u1�QU�kHd��M��l״�:u@?y>.$v=ԕ�۝�mt:n�fv>;E�”� �tM�k�$+�>�����p�G��n��hg f��Phꆤ��Y�k��e���u~v����W�O>�f����^�o�U�-�<��7�D�.����չ��pC2�b�sU��eUl᭦%�i7��rG� ���ꫭr�7�DO�Ѿh��A� T&���5T$Q�m��Z�G�r� r# z�l�K�aʦ�ö �W��Y�u���֍��&��8~��>g;Kf�좢��*� j!N�w3�h�?��[k�O��>�d4 �k����y��lA�� ���39�ڦԁh�o��3|f�_���5ͪ|�D�q�L��Ez0�B�+,�S�p!���Hq3�z�84&�w[j�{�’�R�Q!�*tkݩ�-��Z��B��:���T��.�B�f�BK(�$�+��|:�n���A�����oO ?3~���I��Z����:��0��w�<��;�Y_g�)_=~�E��� lN:��l��6>h���lC��Ρ�X��2�3I���-|^l�����6�Eʸl���sӰYI�n��4����y���Fjߎ�>b�q��5�p%�<��S˳��M���t�6������o#�V�q�Z�݈�ƭ��|$��ä��(�G�noi���7e�����I��{�l���p�v.s�6nT�t���v���e���<��cQ�:�0�p����Pg�� �<��5�m=�s����Z�ž�����/iok�V7jL�M����Yٜ�Z��|����A��7b��B�H���� �D[����9;х2�7��q�x)W�KY�"���'�w��Z�"'�dā./2<��]ˇ]���2�K��Q��'!�< ��ʇb��X��o37cB�t?<em>N;��x��$��r�E_N��� ���[��|&�O�X�PW ��m�i�T�?�Aƶ����q��~��͹�+�J)Es!3t9�#M����<�Ӆ�wU`j��s{��=R��ϥ�.n���+i7�;:v���Y����f��Ӗ^��V�C�AYZwt�{�Fi(�n� ��~�gtI�f�Oy��O�,bGUS�0���(���y�ۿs+�d�#ź��EV�� A��6�F����||Vw���SK5�C�kVP���֏�~U����y�W��[W���ݯ������xZ�s��6V��ڛ�e���i�@�8y�x��Ky@>yx�%�>���7’�,�����W�Y�Z����a����I��8��g��ߕAj���/9p��c��w��a���ݴ(Ҙf�b� �D��Yqh�Y�i�U�gy^��˙I��ț�s��⦠����.�k�ǭ�,�Ypڄ^ւG�T=[>B����]�����H’�M��[m���u�+ļ��-��V��Y���+ı�:J���f�a�”o�w8����Y$��Ƭ �4Y��Oj�i��hm�S��d��1���Ma�:wF�����L�+5UG�͝f��Fݍ(o�”<��������W��5ra�8�7�1է/8�;���x�����b���ϐ`��!3<��1<��w��Փ0�I�3zg�:K�ȷ��wl˦�d�y=ʦW��am��v`</em><��&`6[F ��3&��" �5�ih�i���c�3z�f��E�����Mt�ڮ�W^���{%��M@�m�j�&"�_O��l�QSWBݹ �;�A�A��ҩhM�k���'"p����β� ñ�h����iz�>����F������H�X�0����ehx� _�-��a$�XM6�*ŗ���z��ʜ��D��,�쭄�6���W�c>�x�R���{��6`�$8���L�eɕ«�;��fX��`ʫ#�U���G��ˤ&�<ilebU�a���IiQԨu�_�����QQ+X?��N-�ĥȦ��[_� ��:�4Ye3��օ;�"�U�U��B �48�V�)�# vgA'�l���.�����|Zg�~c��J�{���f0�g��<���|����z� @�F�[����ȱ��A��X��X��<��<����|�5�''���|h<��ז�^]�C����t��0[��NO7_7=K7Lݶ:�� �'��ݲ�i��@ߘ�{����v�0uφ_G�Q`�V��n& �;^G3u����gz�nؖf���j6���m��m&eq(��P�s�z�̇����:�y��S���` %��5t������}k�_z��k1Kw�gh�غ�[��8�k�p��ǯ��f�ء*�uϴ�*p}h4��T1����{�#_�t�4tDz�=��i�L�>�1��>y�ߛ���T��t��� ��Z���-�W��ރ�n9�� @���z��UA�=u�K:�rs��x�n k3��1�n�~�{����EvGf����(�VG�47����1��l�Y`�d�e,���k����z�Ds��’�c<25 ���C��ɉ�����������@v�~tH��@�OM3B�p��!0����2�Ky�Tt���]gH���,I-6r�[�@s���{����Oc�IT�Y8���r���-Љ��V:�><�Ҝ��c��#�f=�-�lڏ@'@(kݠ���I�h��<���t}�,��x f-�̦m�T�A&zP#T�9@�h(�z�R���kY� �{�<���xT+|�zX����$�d�@P H1t�H���2�)|n��u��<��C�=�ԥT?R�m�Ь�� �<��q4h9�s=�y��A�XG�]�&�����w���2t�8�톨B��NP�P�<����;P��z�����kTN�c��[�����(Ε6�Eó�Ǣ�U��E:��K�8BSә_<����w�f9���#Ƕi����U�5L�c��9�ݨ9תc������{�߳{��ˣ��<���}{s�Mzgv�~h�I�Z8o��he@.�C)���k�=�+N.��4�k�|��<��]��=5[-<����+>�?��!dž��<��`�~����|]��Y #��~��ǻح���;Ԙވ ����IS�70�B�싼=�U[�>���G�����5°n���’=� �]�2ݏ�5���|�ƍ���(�LL��f� ���onq��V-]˼��-f��’�l��&��Oe�<��,�4��WܫS�T&ϻ0���踠s>=J��v���T%0YW��wIO�Y�<��4ݹW�0�� 7w{</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/bluetooth/" rel="tag">BLUETOOTH</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fermira-babaliu-serenatat-qe-ndezen-prishtinen-ne-amerike-kam-krijuar-nje-shqiperi-te-vogel%2F&t=Ermira%20Babaliu%3A%20Serenatat%20q%C3%AB%20ndez%C3%ABn%20Prishtin%C3%ABn%2C%20n%C3%AB%20Amerik%C3%AB%20kam%20krijuar%20nj%C3%AB%20Shqip%C3%ABri%20t%C3%AB%20vog%C3%ABl"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fermira-babaliu-serenatat-qe-ndezen-prishtinen-ne-amerike-kam-krijuar-nje-shqiperi-te-vogel%2F&text=Ermira%20Babaliu%3A%20Serenatat%20q%C3%AB%20ndez%C3%ABn%20Prishtin%C3%ABn%2C%20n%C3%AB%20Amerik%C3%AB%20kam%20krijuar%20nj%C3%AB%20Shqip%C3%ABri%20t%C3%AB%20vog%C3%ABl"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Ermira%20Babaliu%3A%20Serenatat%20q%C3%AB%20ndez%C3%ABn%20Prishtin%C3%ABn%2C%20n%C3%AB%20Amerik%C3%AB%20kam%20krijuar%20nj%C3%AB%20Shqip%C3%ABri%20t%C3%AB%20vog%C3%ABl https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fermira-babaliu-serenatat-qe-ndezen-prishtinen-ne-amerike-kam-krijuar-nje-shqiperi-te-vogel%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Ermira%20Babaliu%3A%20Serenatat%20q%C3%AB%20ndez%C3%ABn%20Prishtin%C3%ABn%2C%20n%C3%AB%20Amerik%C3%AB%20kam%20krijuar%20nj%C3%AB%20Shqip%C3%ABri%20t%C3%AB%20vog%C3%ABl&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fermira-babaliu-serenatat-qe-ndezen-prishtinen-ne-amerike-kam-krijuar-nje-shqiperi-te-vogel%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256647 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256642 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" class="featured_image_sidebar" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)" class="vce-post-link">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" class="featured_image_sidebar" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!" class="vce-post-link">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë" class="vce-post-link">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" class="featured_image_sidebar" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?" class="vce-post-link">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-515.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj" class="vce-post-link">Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->