Sport

“Erjon Braçe Stadium”, Armando Duka tallet me zëvendësin e Ramës: Të japë lekët, i vë emrin e tij


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="47"></p> <p>��}�7��ouľL����b�GKݞ>G^��e{wlGH�d�ŪR�C���?�6�ۿ�ņ�b�&~����*6�[j٭�� @”d&� ��W^F��ҡ�������Z�F�^#Q�:��n-��@�4�i4�n$Y#Hְ�O�,��գq�����O$�6��%%�&�F���&�/�È�^�g5� ��P��]��I���nm��(��R�s���v�l䵘�_��x�G})iQ��M���f��,a1�P����`@b���h�LJìՓ<���F�%�5Ӿ0��Ao���~8??��IO�~�<��r�i� Y���+h�Y�{�E)�Y�% Q>K��Uq��K�,�:8�څ�mr-���0rTո��6�Et-<4���0�Zx�����@����.� �!����]�lz�x��Q���vY�qw#����k���k��k�&���ǃ�[׺p� b��?4օ�I,8�Xi�uX�U�r?�&�a�D�`���=��~��߇�oy�o�ť���a2[*����� �7�#Qv<�� }R��c^��.���6(L1m{Y�CL�O�t�uR�y.�!��^ ���mF��w[�@-�ƗR�%��)�Cd��,&o��5��a�w��(�v�@'U58N3L�px�:*������Et�0e�O1�V���� k��r�xP���#$�(t�%h�q�M��a����i;i Ćb4~ c�-f�C��~D��gGr?�>��q:k���i����7Y�>9��a@b��?9M��”e��� C�!9�����d��Շ�#�?�O��0�=��y��=��~}6��>u��� c�/��D”�ON�’�`X�!�dk�4��2��ȟ{z-z2oL@�-T>#��(9C���:���N�ZS$w*��DY��k��+#��BP�^�֎���_uԘ9���Ѵ*�����/�_����t��7�^�|�x�S���v��Q��2#�#ԎR �R”��@�ô�Ӣq�,ײ!h�s��������u�|)sH���’A�bYX/-�~�$�ュ�C�Hk;��_�4�,q(�Pj۵��|��k���/^���f”>��-�`�KR��ۙ+�kQ���/D���q���ƭ^�}��,�W����ۄ8���!u�wP�M�@�(��1ڈcP��X/Q{�TU�w{BlS�d���Էz;H$�c��ի �^�:�e�;0�� î�h�q�{���|�#6��F}hY��</p> <p>>�y�%�L�X=��i�lA�I�mH�Ϻ����u����u�w�|�J�N%[j%I�䤼P�j���pl ���I��G,�5p]Vϥ ���m����_��i��:4�S�������F>{��q3���}`7��7��l��/�,͚�v��.J(���s]�p�k2hy���ZRFY�9t�p�E���l}:��k�$qkvca�/����cy��F}��Em�.i�ua��8���5@�o�����8����?�/���LH�� t��֨/”�����q�K�����J���|z4_��qԒ�^�5��֋���’�zM�dQ���x�J�d^��G*+�.p����mX’�w�5���)���ȯ�]�pu[]K-ƾ�kȆM�^�:>F”_C���VC����?i’��I!xA��*�X�sKj@^��r�����U�!� �t7’��n��%K^ �;�o ‘�ʖ,I�!N5^Q�/[߂��a���$�a���S �/iF����?r��0�ۀ.8������c�#���=.������Ƈ�g^ʆg��ƣ�j������R�҅���ߧ]�iK�,f��=�����?n�Ť?t��f�’]�dz�Cz^�͂�Y&� � @</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ferjon-brace-stadium-armando-duka-tallet-me-zevendesin-e-rames-te-jape-leket-i-ve-emrin-e-tij%2F&t=%E2%80%9CErjon%20Bra%C3%A7e%20Stadium%E2%80%9D%2C%20Armando%20Duka%20tallet%20me%20z%C3%ABvend%C3%ABsin%20e%20Ram%C3%ABs%3A%20T%C3%AB%20jap%C3%AB%20lek%C3%ABt%2C%20i%20v%C3%AB%20emrin%20e%20tij"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ferjon-brace-stadium-armando-duka-tallet-me-zevendesin-e-rames-te-jape-leket-i-ve-emrin-e-tij%2F&text=%E2%80%9CErjon%20Bra%C3%A7e%20Stadium%E2%80%9D%2C%20Armando%20Duka%20tallet%20me%20z%C3%ABvend%C3%ABsin%20e%20Ram%C3%ABs%3A%20T%C3%AB%20jap%C3%AB%20lek%C3%ABt%2C%20i%20v%C3%AB%20emrin%20e%20tij"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%E2%80%9CErjon%20Bra%C3%A7e%20Stadium%E2%80%9D%2C%20Armando%20Duka%20tallet%20me%20z%C3%ABvend%C3%ABsin%20e%20Ram%C3%ABs%3A%20T%C3%AB%20jap%C3%AB%20lek%C3%ABt%2C%20i%20v%C3%AB%20emrin%20e%20tij https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ferjon-brace-stadium-armando-duka-tallet-me-zevendesin-e-rames-te-jape-leket-i-ve-emrin-e-tij%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%E2%80%9CErjon%20Bra%C3%A7e%20Stadium%E2%80%9D%2C%20Armando%20Duka%20tallet%20me%20z%C3%ABvend%C3%ABsin%20e%20Ram%C3%ABs%3A%20T%C3%AB%20jap%C3%AB%20lek%C3%ABt%2C%20i%20v%C3%AB%20emrin%20e%20tij&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Ferjon-brace-stadium-armando-duka-tallet-me-zevendesin-e-rames-te-jape-leket-i-ve-emrin-e-tij%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236910 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236894 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-189.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar">Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236863 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-188.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit">VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit" class="vce-post-link">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A" class="vce-post-link">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" class="featured_image_sidebar" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-189.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/sheiket-te-fiksuar-me-armando-brojen-mision-vezhgimi-per-firmen-me-sulmuesin-shqiptar/" title="Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision vëzhgimi për firmën me sulmuesin shqiptar" class="vce-post-link">Sheikët ‘të fiksuar’ me Armando Brojën, mision...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-188.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-e-bujshme-nga-spanja-babai-i-mesit-kapet-mat-ne-barcelone-dhe-flet-hapur-per-rikthimin-e-tij-te-katalanasit/" title="VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat në Barcelonë dhe flet hapur për rikthimin e tij te katalanasit" class="vce-post-link">VIDEO/ E bujshme nga Spanja, babai i Mesit kapet mat...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nga-verdiktet-e-kategorise-se-pare-dhe-te-dyte-te-finalja-e-play-off-gjithcka-duhet-te-dini-per-kete-sezon-futbollistik/" class="featured_image_sidebar" title="Nga verdiktet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë te finalja e “Play-Off”/ Gjithçka duhet të dini për këtë sezon futbollistik"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-187.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nga-verdiktet-e-kategorise-se-pare-dhe-te-dyte-te-finalja-e-play-off-gjithcka-duhet-te-dini-per-kete-sezon-futbollistik/" title="Nga verdiktet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë te finalja e “Play-Off”/ Gjithçka duhet të dini për këtë sezon futbollistik" class="vce-post-link">Nga verdiktet e Kategorisë së Parë dhe të Dytë te...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->