24 orë+

Enver Hoxhaj: Duhet ndalur dialogu teknik, me Serbinë të bisedohet veç për njohje

Deputeti i PDK-së, Enver Hoxhaj ka thënë se dialogu teknik duhet ndalur dhe se me Serbinë duhet biseduar vetëm për njohje.

Sipas Hoxhajt, gjatë këtyre 4-5 viteve të fundit kemi humbur kohë duke folur për tema teknike dhe kemi rënë në agjenden e serbe, raporton Insajderi.

Reklamo bizensin tuaj ketu

“Nëse kemi gabuar këto 4-5 vite të funde duke folur për tema teknike duke i ikur temës kryesorë kemi rënë në agjenden serbe, nuk duhet të humbin kohë më. Qëndrimi jonë si parti politike është se Kosova nuk duhet të ketë proces të dialogut por duhet të ketë një ngjarje. Duhet ndalur dialogu teknik, me Serbinë duhet biseduar vec për njohje”, ka thënë Hoxhaj, në emisionin PA MASKË./24-ore.info