Maqedoni

Emisioni 200, debat për përfshirjen e figurave të reja në politikë

Figurat e reja në politikë duhet të sjellin mënyrë të re dhe efikase të zgjidhjes së problemeve të qytetarëve-konstatuan pjesëmarrësit në debatin e emisionit 200.

“Ajri është problem për të gjithë, acarohem kur flitet se ajri është problem vetëm i LSDM-së apo vetëm i VMRO DPMNE-së”.

“LSDM-ja është fajtore sepse nuk e realizoi atë që e premtoi, ndërsa premtoi se kur të bie regjimi do të vijë ajri evropian”

Ajri i përplasi edhe përfaqësuesit e ri të BDI-së dhe Aleancës.

Të gjithë premtuan se nuk do të qëndrojnë në përpjekjet deklarative.

Loading…