Maqedoni

Emisioni 200, debat i ashpër për regjistrimin

Debat të ashpër kishte në kuadër të Program

Debat të ashpër kishte në kuadër të Programit 200 që do të transmetohet sonte në orën 22. Deputeti i LSDM-së Jovan Mitrevski tha se vetë kishte dërguar ftesat për takimin e nesërm në parlament ku do të marrë pjesë edhe kryeministri Zaev në një takim me përfaqësues politik. Elmi Aziri nga Aleanca për Shqiptarët hodhi poshtë këto konstatime dhe tha se nuk bëhet fjalë për takim mes liderëve.

– Advertisment –