Maqedoni

Ejupi: Jemi për lëvizjen e lirë të mallrave, por të përfshihen të gjitha vendet e Ballkanit Perëndimor

Nënkryetari i OEMVP-së, Nazmi Ejupi, i ftuar në emisonin “Rruga drejt” në Alsat, duke komentuar iniciativën për formimin e një minishengeni në Ballkan, thotë se biznesi është pro sa herë që flitet për lëvizjen e lirë të mallrave, megjithatë sipas tij, këto shtete është dashur fillimisht që ta diskutojnë mes tyre një ide të tillë, pastaj të njëjtën ta shpallnin publikisht. Sipas tij, asnjë vend nuk duhet të anashkalohet dhe asnjë vend nuk duhet të marrë ekskluzivin e vendimeve.

Loading…