Showbiz

Einxhel Shkira shijon shoqërimin e Kejvinës dhe flet që s’kërkon hakmarrje: Rrugë të mbarë

��}�rG����P�H


</p> <p></head><br /> <body id="readabilityBody" readability="88"></p> <p>��}�rG����P�Hv��J�����ú�%ۻ�v0 ��@����F~��}݈ۗ3�’6��?�lfU7и(K65c�/U�YUYYY��Y��ŝ�*a�������C��k��I�$)��w���Պ{��V�}��*�zG{w�,��ӧi����w�INc�kJ�u��M��X:�Ä�~;` ҉��EP��C��ؤZDCv���”�ӼV�������F~�I�f���4�� ء*+�$��~X��GE�R~O��q~4$)4I&�q��K>`k��òÆi_�v��7e?\Ƚ�/Ӡu�H%m���B��z� ��<�����ಖ@��)'QoS,��RvK� �vik����܊�ҶvL�܆U5.��RQ݊M���vL���n�?Э�0�K�o�t�[��@:�t7Jr�i���̘�ww�)��ƾW�#�nM��]� �KG�ok*�ҵvH����X��.���P���,�PU�� �f�0C��;�@�W~�N� Nk��]�o}ů�ŵ���0[,j�97C�����H��]Տ���IO��^��Tu��',ͯ��A��jT��t�4T�4]����ރ�H�F�Mײl�qt�VW�ڒt�G�߃,� ���r���G�|�P�J�GގK�?��T�K�?D�F��B}����R�8�@aJ���1��N�X7珗Bi��#I�l3����w���zqz%�E�K��:Dƾ�~�R�M;�^�w@��D�z��N�jp)�v��qx�:*�Z �c��1e�n�,�!���б�a�P��;S �4�������5�}�����)T$AL���[���!NO:-�C�AB����Aһ-�|�*�΃����̏.�, /�C?�$��8�?���~�G��o�`�G�͈�g����[������B�!���!�@:`�۴�A���4�?��쀧���ys�=h :�4"��~"���I�a0z�'0���i���g�I�nddʮ��ۮ���-`i��dYK��Z�[�M<���0,�8<��)By����l&n�I4@��r��@]�@� Јm�w�H�H4��#�'4#�������!�rq�=���s�jn�a�,9�Xg��^�����fe��h~�g�9��:�)�ד��ʁ��MQ@CY�%��� �e�J�g��0gu�?�j�Z�Q*d �a}<���ԫ�"���ZZ�vf�������?/�Ox�&t��C0�د5k��V�� �Jͣ���sX�y�@���S+��ރ�֡���;_p?��K�B�������������Zj�[.�����Fcc|�t�v��%�i�_>�o@�˗��*;|�� �Г�y����A���ԏ�+�h�MA��=?_���萼�֚S�d�cՔ��e�Y��7��լ�[�ɺ�]�L��q/`4�N�Y�L���)ܠ�,��Y���|�f��.CX���X���K��”�O^�0�r-�˘W�a7J��7߈mc���<,��N���?L�8�jo$i~_�~Q�6�.$˛���|K��%��dK�,k��{W �jg3]��G���ŵ�Ď&K�}5b顁�f)�P��8��y>I�M�YZ� �c]Z���mN�2�3�P�U�� g�Kȓ���E2�}ե�>+”?���F�_�c]Q������6�u�(��9�E7;���F쨯=?㴠�YƮ1Ʈ)f��&6��$`OP�mǗ�”rӍJ�i<����ȋ6�ݧQ��up1�Z|,4/:>��W6dP�”��w�$N�dw�N�ݖ�)���O�$K;K�[|���<��3M6�G5�i縤����q�5@�����y�N.a��ʛ���u&�Q `�B9k5W���Y���@�}��bśRQ�}�p�Ӥ#'��+�7� ]��<���k�q��g<|�J2��:"S[�������!N�h�$�c�t�>l�vyG~��m��V�0���b����u|�D��*+-~�l��8,����’��50����sSz�^�����Gh��DP��a�b{w��O�k�|j�D��&S�qU�BP�e�� (]�,�CQ�˽o���$,”���Y?�#���|)�-‘/�@����|�����.c���}�Wha$��>�e3��{_��䈎p�8��”#o’^’�rcu����V>��.J������,|���%��,���� $�~�^�暋��Y�S�“�(�u��x�B߉S>�HG����mV6$oAkLzu�߽��;_5s�� �yi�-��L�J< �xdf^(�����w�=��kS�q���`|Xz��,<���6 Ta��u�D��n�)��x>�hHC،)�H���&�q�.’�[�6����>��s`Ћ��=�E��4�|�2 �yF�m��-�X%�e��w܊w�b`{uh�#�nooRR��:�#�d5Y�&S PI�)��3�����p��W�ꚥ�S.d��N�m��E�� �k����om�N��:���r&p^M���S���ɿ�q��-$��n�E˕��������u�|��հ���M�sUg��-���<����(��]<��x�Y6��7�R[w��l6K�}�����%�2�����p���0� ���u�K��ܢjKXu�.ò��Y���d�fRkA���,��IKY��lB�ǖY?�6��E�����;��-c!�O�#I�,6oZ��24����P�8�����wW����+��N�h:VIqeO⅕��k�35�^�����g�k����&�B4�Z�������y��*��Z�xYJ���bNA3�Q͞�8��h�9�6�i�nJ1��v��S5�NILT�q�0�Pn�'�-�jތ�N��΁�0j$�5�o�B�e��y��MWU-!P0��l�3 e���E�jO?%��ӀEM}�V2f�:�+`�=���CG�&ƿV+�=��(��+D�n��iٶ��т�n�A�$4��:�}�T��;�p/ +�p���H0����2�d>h�o���c� �f�a֖����Y�x��{�.$,�����$a����A�x�R����1��*�n���vꮿ�����t�����?6��=F� �����켚?���ӟ���׿Wm�����������=9)��]�b�{��>�_´&��w�ݧ��< 7gÂw�{�%���X^��N�^��32(���}*�8T� G�w?��%�Y�1ُ2��'z����P�ݻ{�G^|���N�~�d���[|xWH��>Ɠ;`��f�6���+!��ݦhKs�4�;��r,�t%�”���p�o�P��Uo’���<T1M�z�9Α��Q�a��Ʀz����z�-VZ�pBA��T�]D]*B�>?c�~”qs��R�”�Ô6�/P�6�^BQkP)�葐7���_?#�ώ�}KƁ�j��?q٨�r�>�D��$^bv�/�c����Ŷ�H��qKSe3�9[m�/K��B�-�^P$XƖ@��0؟����xy�T�B�r6�5 DF.k���3��I��7F�.dY���_Ҥ�OA�Lq1�WKkz�s h���ke{dk �r%4:*���#��`}�ݍAH]���;h�i�� �ͺ�Y6�%Q��K��G��1w�8o4��e?�.��v��8� ��{=��:`��w��5���{�0�$N`������ ]}���`�f�DY1���C/�JzhJC��o�]�!�6R�i)*����uE�9J�sxk�0H*J������G�����0�b������΅�B_<>J��.���v[‘������=��ߟ�ܫ�OFN�߾1���>�`��`l�DOv�����*��/�V�b��o�ܒNk���֔FM7._�J�UԅJ��`�����n�A`��a�8$��ox-�LbN�*�Q�Mt�:��h�>n���n��>ى НGt��1GX���o��m���P���W�^-��)?�P�F��q�oy�qk’�3&�[?gy?m_�F�]�Dx#���]U���9U3�Ɏx쥙����]�<����E�MP�HjO�qX�-���=�:�%Z���f�4x‹����"iXd}i�B_��� ��%�:-}�t��t��`�#��ju|(����y�林'No-�{�1U�"8�&'����f��nۆkmk=���U}�醹��[�R~�Ofa�b��Rk�^�,N9ϖ����(�ۧ���,"3�6j0qA��}<����c� �o�L�1���㶕@�m�0�#(����:�%��� ��+[�������>(/�ÙI����e׭� 7j~����!.뽿pF�k8�m;��1,?��g��J�]u��#��D��%^��g���1�r#R3�”#��5�|$�6″��h?�?��D[wv/X���,Q����:Qh��MP�nAqJ ���o���rO3vBz�H�w��F�F�J:~�� ��t���A�MԴ���78I��+UK�5�]����� ��b��J�ܲ>�l�6�܋��g)P�Pm9�E�֮%��U4E��5� ��O0M>�b��_6ԟ1�����H�&�_��PG�[����r�3g��ĝ�������~��_��Y�I[/��=�i��N 0’H�Mm�~�.?h%В��p�k�9M���j�>��e���!>O=R��ì )+��>V����.��~��c�X���E�h��GI�zD1��”���,�Ŋ�1,���4���P������Қ����o��$��M�o�!��^M*]�-<=�����xGλ�ʡ����?�|�&�yM��H����Ȗ��Ŧ�4Y�v��n �,x��OD�*��<����MbD�Àw&�F�*� �1;�:ie����0b)B���M-��U�aA�,l%��U䓵�|6֎OԲ��Y1>_�ŧl��L�T�çf�� ����7l��f��|;Q�”�ia)���-6 <[@c>V㥣�x�{��bĤ7q�p`�jc�>t,��m�V�vlSk+�ʨڵ]Eu����$���w9���6 �4�x�2̵��cc�A&�x�?��������z7Ԣ������¶�� L��!g8�>��e����u�Y�=[�%#��W�������X����U����6���.�mq~ZQ~6Ck��0i,bg��}T�-�eZ�&QY�’Z�.&P� �kG”��&���!x�7˱}u1���”Q��GJ�ԩ˷�s��p�lǃ��R”ϱ�La�>~E ْ ���G�#ٶri�:?�c|��Zf���3?<��z� 4�b�l_Y��R�-�/Ƨ�Կ���(#���xz�����_?�Ǔ��7>s�Z�%����_fK������E��D���� �D��K��ôj�Ċ^u�Ig��k�Eo���J�?<��Xq�{%R/����',�|ԌH/댅q��+��/�|���c��3�����*�g�aeS��B��0����@��]��(ԓ3�y��I���L2�SUrM�D:���Ιc;��V��мO@�?u�|�Ȋfw$Yw-�H��j���UVG��=V�@�-���}I�5�{My�ˆ�$Wv+��}���(�&P�u4�$�l��d�5ٵ�bSU��~�1�d���7�)c��rC;F+~��4/�۹��ܨ�l�9;7�E̝� ��]��~(i�4W2٧҉y�H&̘3S=QO��m�%�� o�FGVGV-MVT����pO���W�t��4M�DLٲ4�f�M�PeK�_C�m��u�-�Mį��g�|�%U6-��PI�$Y�5�O�#a�N��a½�S]���_QjX԰�S�}�Ixi�6PgC[ĕ ?a#N%��!؀�6�u�Q:��7D�h���Y��*Lp����•�@�eKi��3�� �*�.����F�r�@�k����SG�m�HW��4|� ݩtTh>�1а���@`A�����Rye]� ǂ�:��j�ц{�+0B)�@@�ul˚a�[v /�6a�L�”ⷪ�@����{�2l�a5��,�F�7ۓ2wh�<���Z�Q]��e�83R�C@�(�R��BC6�wύ�i��ѕ9��[��Ͳ�pr��=������MSW������zs�~���~��w��2+��_,"Y)��"E��*���5�|��}�߿��U�@��~�?�^Shw����Ҧ�ez)�b�6H4�#g`���W)�Σ�#P}X��ƹ?�QSh�|�XMy���3��7�2���5��&�Ÿ��?вT�P�D���� ��n�&<��:�&��h.�I��L2l�JT׺�ftt�q�ua�g[������j_`�ӳ�����ײ<��@+Dc�0]dL�^���6�ݙ֚� ��$����I�s�ը��e��J��+�-?y��L����t���� K<��yw� �/J�ѭHӰ0Re��(Ƈ/�}1��LuAj����,���i�������埌�"��i��a �O�[�L�6���a�@�ᆥt}$��8ǤS��(�T��=h1%*��K^/��~���er�zTd�����a�y��2�+I�k�j<����WG�5��s8H�a��I^�0y����Z�w�է��?S_���;�L�[|�Âq��Æ^�Y#��M����0Q�����"��9��6�E��x;?Ĺw�5� ��~9��Q�=��5��송"!�BV���0�(�����Mߟb��m'�c �A���`�m"*����*,G��q�9�n(3)����$�L��$B�ߖ���>殘z����n ��J?~�,k7�c?�ac3eĦk-HO2�|VbQ,�V<�Ŝ��0�6�W�J���q��UȦ�����>q0+a�ReV�8h�����y��)�p���꽪N�B*�����?s�ū}b<span class="c1">��#�gg?�$’O��~��0&����q�Œ����L-‘z3��BXc/�+�yX����� �Y����n�wZ��?0c�t��~�wK��&�`e���OYVD&�#,R%nmh?�a[��Q’�f}��؜�;�>����YJm�7���%X�P����fqCk}ʔ�h �l6+���V���!=������7�2�͹r6�c��h�4�[�:|n�ok�юG�v)�L���f�V4��E* 5 �4�M�b�WK6��>A��$+�� �&,�ƞ/ �;Cʳ��ƣ�8ht�U��E��O<��qE�kn�Fs�5x��@��/|Bh�ۥ��+�Z�n��?�����v��}�� v ����z��)y�K�����AV��C�‰� :ȯ� ��^Et"�~��?�G���)~��_�'x������~����&���#���ąGE^!���nv{���9�Zkۍ����T��4n���#/p ~<9 6H�̗:E$1�c�"q"��.�͹����M��GB!0�i8������YD �ǹ�xz!q�6�ax*�TB�^̬V�p�6Y���.���g��ۖ�5�K��7�.Xo� �,�]*E4�Aڀ���,���E�r� ����_,�w�(��rS��B5�f��<����z;�O���%!�h��Eh� Y$~� �ްI�Ń��@�SJ�Ç1��:��b"��5B}x�eN8���9x���`��:�l����a��m�n��ۅ�v!���l=�u!��NU+�MW�����.K�����뇃�)��<<;9^����勷��v�'��O9o�T$�2����γa����L�������8ŜͰUH��֪�F���&G|�7�犳�#��TqI,�q���b�˂��J�9����A�Jg�4ڢw�Q�f0m�������*�͔�U���"5�?H,Q3K��nV�i���Z�6��B�ά�|���o8`�v��N�?`���Lj��=���3�b�%�ƜϷ��v~���7���̡Yc��4�6�v��[��yHH{����O-M~�#�4�(���F�?0~�m�f��vgyf}��$2�*y�5�ڟ���sV�ν��l� l�˯_�A7��~vcK?���%��OÖ��rR�x�h��(�;�t���^�V�J��n�J�ʩ��32�/B����~+��m3y�Pl˹t�2g�� ��,K���2~�>���Leb�z�6�l�G�e�d��Y}��p>9� ��’E�K� x/6t���E��,L&�6���A���~Tp���|�<��_1��oKؤ�Yn�e_�o�O}Η~-N���-�� �8k�y٩/�t Ѡ�?�q���rnWMb�{���> �`&(^ƃ���% R��>��U(8��s�<��e���/��$����7L�턻�pN8Ӗ��V�8�a}�С+&5sK�6;����W>��<�����ڝ��UT���6�B�:zr����Gϟ��΅�����I;��H>���w��o�8�]��y�i^7��’� ^�XB��v��yr�`H��X����������m���B�g�D�x1</��Vx3�Y�5��4�����1loxnyq9}�v�l���ّ̂[�.�P� [X}s-?h��u�_��D����q���op�TE��t�r� au��ي��� ���X��X�chիG~D�%�؆��sh�[Gql]��A;�iի��m4?�l1i�x����su�)�:AU]Đ�.[5&��"Ф>�w�t��;��L�/Ȥj$RN/�(�j����*<��z�����!M�����F�ԃǏ.�Y� ���hƳ6s;v�K�z�[�1" _*����'k��D����h}��Rj��ֆ]��yo������Ɖ$?���R����sg:�l*ڍe�h���+�nF{ªe�ey��^Ժ�K��F�zq���i���LJ��G�B� W�K��g)���ף�Sd�Eʲlk!�o$�6ѵ��hx5?� �{� �o��c�@M�pl��dxK����6vN���V��A2�Ս��"�����yVf���C��P�qj �Š]�ė� �(Du?><br /> ��(��]���;Ei��c����4u�=�J�#͕�G�tb�:��:��L�D=QN�D��0�� L���%��Mt�֍��(��Z��������pO���W�t�j�a�6bʖ��.����l��kȰ��.�e�u�-�Mį��gʆeK�lZv�X�%Ɋ�I��:p�j����t�˖��+�C ˁ�y�ʮk^Z� ���qe�#(d��S��c6`��c]vT���� �mS#�l�fG�d��e�р*�0dSQ��U��4W’��� ��jp� u��/���$;�q�ȶ�4�”���_�;�� �0�W�kt��cH��+�l8�ԡ�dW�6܋_�Jir�c[���߲�C�ȴ,”~��4 Zj�o�I�� 4�ƫ��,�_6����]�a�8�Nw�l�;>煕O[�$ӵ,�pݱ�U[“ԉ,ДYY�|�CY������$Syx&ʩ*ӝH’�٣3�9sl��ud�����3Sց�`8.�!��L8���� ��a�j������$Wv+��}�g�&#��0�L�-�+�}��>Bl����X/ ��11�_�O4��Nn�O4��N��9993ϜcX3�O%��P:>UN$���,硪?<q> �Jw��=”Y�Q’/��̛�:i�������]�pt�*L��X�7��]�+�}U���LL�i�d>“�~�z�I�!��0�jth�:wqr��e[�(�)� 7G����Z5l:ܡ9��<��k}I���Ӈǯ�$_��0&�"�tmrH�6h�d9����F ��8B��O���O�dq�S��e`����j���~���G�A���7R֡I��SD�3�!r�,L�+��"`4cd�R�{E`����� �u1?�1���x���}l��?a�j��]���i � E6�B��NPx,k �W&����CCve�y�C�9n=?ˑ�$r�G�;4UM5? �~�Qp���7n���T'��, ��A�˻G��I�������1�F�<���ƒ�&s*�_�yWr�z`}Žq�V�s�G^|qO��W�ãĒ�j�W}���L�f<���U�a�4����ʁg]?��I�I�M�"cA�^��wkH��R�C�}c���D�3:: ]dla�'1Hq����{�{-����G��jN���TX~�(���Р�O�Pg@ӣ8= �/D����5U�wHYraw��1�3o��AE#���d=h�c� uq���?�����</q></span></p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Feinxhel-shkira-shijon-shoqerimin-e-kejvines-dhe-flet-qe-skerkon-hakmarrje-rruge-te-mbare%2F&t=Einxhel%20Shkira%20shijon%20shoq%C3%ABrimin%20e%20Kejvin%C3%ABs%20dhe%20flet%20q%C3%AB%20s%E2%80%99k%C3%ABrkon%20hakmarrje%3A%20Rrug%C3%AB%20t%C3%AB%20mbar%C3%AB"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Feinxhel-shkira-shijon-shoqerimin-e-kejvines-dhe-flet-qe-skerkon-hakmarrje-rruge-te-mbare%2F&text=Einxhel%20Shkira%20shijon%20shoq%C3%ABrimin%20e%20Kejvin%C3%ABs%20dhe%20flet%20q%C3%AB%20s%E2%80%99k%C3%ABrkon%20hakmarrje%3A%20Rrug%C3%AB%20t%C3%AB%20mbar%C3%AB"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Einxhel%20Shkira%20shijon%20shoq%C3%ABrimin%20e%20Kejvin%C3%ABs%20dhe%20flet%20q%C3%AB%20s%E2%80%99k%C3%ABrkon%20hakmarrje%3A%20Rrug%C3%AB%20t%C3%AB%20mbar%C3%AB https%3A%2F%2F24-ore.info%2Feinxhel-shkira-shijon-shoqerimin-e-kejvines-dhe-flet-qe-skerkon-hakmarrje-rruge-te-mbare%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Einxhel%20Shkira%20shijon%20shoq%C3%ABrimin%20e%20Kejvin%C3%ABs%20dhe%20flet%20q%C3%AB%20s%E2%80%99k%C3%ABrkon%20hakmarrje%3A%20Rrug%C3%AB%20t%C3%AB%20mbar%C3%AB&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Feinxhel-shkira-shijon-shoqerimin-e-kejvines-dhe-flet-qe-skerkon-hakmarrje-rruge-te-mbare%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256288 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/komenti-i-ermal-mamaqit-per-dubai-porta-potty-e-beri-te-qante-arta-nitaj-thumbon-aktorin-ra-ne-nje-nivel-me/" title="Komenti i Ermal Mamaqit për ‘Dubai Porta Potty’ e bëri të qante, Arta Nitaj ‘thumbon’ aktorin: Ra në një nivel me…"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-463.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/komenti-i-ermal-mamaqit-per-dubai-porta-potty-e-beri-te-qante-arta-nitaj-thumbon-aktorin-ra-ne-nje-nivel-me/" title="Komenti i Ermal Mamaqit për ‘Dubai Porta Potty’ e bëri të qante, Arta Nitaj ‘thumbon’ aktorin: Ra në një nivel me…">Komenti i Ermal Mamaqit për ‘Dubai Porta Potty’ e bëri të qante, Arta Nitaj ‘thumbon’ aktorin: Ra në një nivel me…</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256266 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/u-perfolen-per-nje-romance-zbulohet-arsyeja-e-takimit-ne-oret-e-vona-te-era-istrefit-dhe-don-xhonit/" title="U përfolën për një romancë, zbulohet arsyeja e ‘takimit’ në orët e vona të Era Istrefit dhe Don Xhonit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-459.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/u-perfolen-per-nje-romance-zbulohet-arsyeja-e-takimit-ne-oret-e-vona-te-era-istrefit-dhe-don-xhonit/" title="U përfolën për një romancë, zbulohet arsyeja e ‘takimit’ në orët e vona të Era Istrefit dhe Don Xhonit">U përfolën për një romancë, zbulohet arsyeja e ‘takimit’ në orët e vona të Era Istrefit dhe Don Xhonit</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256252 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/java-e-modes-ne-milano-pamjet-me-te-bukura-nga-sfilatat-e-vajzave-shqiptare/" title="Java e Modës në Milano: pamjet më të bukura nga sfilatat e vajzave shqiptare"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-457.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/java-e-modes-ne-milano-pamjet-me-te-bukura-nga-sfilatat-e-vajzave-shqiptare/" title="Java e Modës në Milano: pamjet më të bukura nga sfilatat e vajzave shqiptare">Java e Modës në Milano: pamjet më të bukura nga sfilatat e vajzave shqiptare</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256242 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/meghan-markle-mendoi-se-do-te-ishte-beyonce-e-britanise-kur-te-martohej-me-harry/" title="Meghan Markle mendoi se do të ishte ‘Beyonce e Britanisë’ kur të martohej me Harry"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-455.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/meghan-markle-mendoi-se-do-te-ishte-beyonce-e-britanise-kur-te-martohej-me-harry/" title="Meghan Markle mendoi se do të ishte ‘Beyonce e Britanisë’ kur të martohej me Harry">Meghan Markle mendoi se do të ishte ‘Beyonce e Britanisë’ kur të martohej me Harry</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/komenti-i-ermal-mamaqit-per-dubai-porta-potty-e-beri-te-qante-arta-nitaj-thumbon-aktorin-ra-ne-nje-nivel-me/" class="featured_image_sidebar" title="Komenti i Ermal Mamaqit për ‘Dubai Porta Potty’ e bëri të qante, Arta Nitaj ‘thumbon’ aktorin: Ra në një nivel me…"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-463.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/komenti-i-ermal-mamaqit-per-dubai-porta-potty-e-beri-te-qante-arta-nitaj-thumbon-aktorin-ra-ne-nje-nivel-me/" title="Komenti i Ermal Mamaqit për ‘Dubai Porta Potty’ e bëri të qante, Arta Nitaj ‘thumbon’ aktorin: Ra në një nivel me…" class="vce-post-link">Komenti i Ermal Mamaqit për ‘Dubai Porta Potty’ e...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/u-perfolen-per-nje-romance-zbulohet-arsyeja-e-takimit-ne-oret-e-vona-te-era-istrefit-dhe-don-xhonit/" class="featured_image_sidebar" title="U përfolën për një romancë, zbulohet arsyeja e ‘takimit’ në orët e vona të Era Istrefit dhe Don Xhonit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-459.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/u-perfolen-per-nje-romance-zbulohet-arsyeja-e-takimit-ne-oret-e-vona-te-era-istrefit-dhe-don-xhonit/" title="U përfolën për një romancë, zbulohet arsyeja e ‘takimit’ në orët e vona të Era Istrefit dhe Don Xhonit" class="vce-post-link">U përfolën për një romancë, zbulohet arsyeja e...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/java-e-modes-ne-milano-pamjet-me-te-bukura-nga-sfilatat-e-vajzave-shqiptare/" class="featured_image_sidebar" title="Java e Modës në Milano: pamjet më të bukura nga sfilatat e vajzave shqiptare"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-457.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/java-e-modes-ne-milano-pamjet-me-te-bukura-nga-sfilatat-e-vajzave-shqiptare/" title="Java e Modës në Milano: pamjet më të bukura nga sfilatat e vajzave shqiptare" class="vce-post-link">Java e Modës në Milano: pamjet më të bukura nga...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/meghan-markle-mendoi-se-do-te-ishte-beyonce-e-britanise-kur-te-martohej-me-harry/" class="featured_image_sidebar" title="Meghan Markle mendoi se do të ishte ‘Beyonce e Britanisë’ kur të martohej me Harry"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-455.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/meghan-markle-mendoi-se-do-te-ishte-beyonce-e-britanise-kur-te-martohej-me-harry/" title="Meghan Markle mendoi se do të ishte ‘Beyonce e Britanisë’ kur të martohej me Harry" class="vce-post-link">Meghan Markle mendoi se do të ishte ‘Beyonce e...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nga-topi-ne-klan-deri-tek-raporti-final-me-sabianin-iliri-shuan-polemikat-online/" class="featured_image_sidebar" title="Nga Topi në Klan, deri tek raporti final me Sabianin! Iliri shuan polemikat online"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-454.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nga-topi-ne-klan-deri-tek-raporti-final-me-sabianin-iliri-shuan-polemikat-online/" title="Nga Topi në Klan, deri tek raporti final me Sabianin! Iliri shuan polemikat online" class="vce-post-link">Nga Topi në Klan, deri tek raporti final me Sabianin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->