Sport

Edhe gjashtë medalje në xhudo

Prapë
lavdi,
prapë
medalje,
prapë

xhudo.

Prapë
lavdi,
prapë
medalje,
prapë

xhudo.

Gjatë
ditës

dielë,
u
mbajt
turneu
ndërkombëtar

Lendava

Sllovenisë
për
grupmoshat
U12,
U14,
U16,
U21.

Kosova
mori
pjesë

këtë
kompeticon
me
6
garues

grupmoshë
U-21,
dhe
rrëmbeu
katër
mëdalje

artë,
1

argjendë
dhe
1

bronztë.


arta
rrëmbyen:
Dardan
Cena
-73
kg
,
Anes
Veseli
-100
kg,
Fatjona
Kasapi
-57kg
dhe
Dëbora
Gjakova
-63
kg.

Me

argjendë
u
stolis
Muhamedin
Veseli

66
kg
dhe
Rios
Kuka
+
100
kg.

Ani
pse
konkureca
ishte
e
fortë,
këta
garues
treguan
dhe
një
herë
se
Kosova
ka
shumë
potencial

xhudo
dhe
se
shpresa

reja
po
vijnë

vazhdim.


këtë
garë,
pjesëmarrës
ishin
gjithsej
184
garues
dhe
32
klube
nga
4
shtete.


bashku
me
garuesit
ishte
edhe
trajneri
i
Përfaqësuses,
Driton
Kuka

bashku

ndihmësit
e
tij,
Majlinda
Kelemendi
dhe
Fatos
Tabaku.
/Insajderi.com