Showbiz

E konfirmon vet, aktorja në pritje të ëmbël

Para disa ditësh shumë gazeta hodhën idenë se Eliona Pitarka mund të jetë shatëzanë, referuar rrobave të gjera, të cilat të bënin shumë të dyshoje.

Në fotot e fundit të publikuara në rrjete sociale, Eliona është munduar ta fsheh barkun e saj mirëpo duket se sekretit i erdhi fundi!

Teksa i përgjigjej pyetjeve të ndjekësve në InstaStory, Eliona ka konfirmuar se po e zgjeron familjen e saj.

Nje ndjekës e pyeti Elionën nese ajo synon te krijoje familje ne te ardhmen apo ende do të ketë synim për karrieren, ndërsa ajo tha se po i bën të dyja.

fa_copy.jpg

Mirëpo, Eliona ka preferuar të mos japë më shumë detaje dhe ka treguar se nuk preferon ta bëjë publik partnerin e saj.

burri.jpg