Showbiz

E kishte mbajtur të fshehur, Iva Tiço poston për herë të parë foto me partnerin dhe mori vëmendjen e të gjithëve

Iva
Tiço
ka
zbuluar
për
herë

parë
një
fotog

Iva
Tiço
ka
zbuluar
për
herë

parë
një
fotografi
me

dashurin
e
saj.


Gazetarja
e
njohur
shqiptare

shkurt

vitit

kaluar
kishte
konfirmuar
se
ka
gjetur
dashurinë
e
jetës
duke
mos
bërë

ditur

shumë
detaje
rreth
tij,
por
vetëm
se
ai
ishte
gjerman.


nga
ajo
kohë
Iva
ka
qenë
shumë
e
rezervuar
dhe
nuk
ka
zbuluar
asnjë
detaj
rreth
lidhjes

saj
madje
as
foto.

Një
e
tillë
erdhi
për
herë

parë


fund
dhe
mori
vëmendjen
e

gjithëve
por
as
këtu
ajo
nuk
zbuloi
portretin
e
tij
duke
publikuar
një
foto
ku
shihen

bashku

piknik
ndërsa
partneri
i
saj
shihet
vetëm
nga
kurrizi.