Showbiz

Dua Lipa tërbon rrjetin me foto seksi nga MTV EMA


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="64"></p> <p>��}Y�7��:b���JvW�nO_y�ß[�w�vt�,4Yd]��}h�}ܷ}ٍ�}��п��O�K6�”�l�-��e�m�2@”��L���ŝ�2a������c�!����쵴��A����������d�Պ���V��o`F���{�C�S���4c�n��WO$�1z�9%���&}�/�aBs����Q�”����.�l�-�!�m}v��i^Ky�{yo�cC��$��M���}HY�lW��m�?,��”c)��{W�?��� �$����$�5H�_�l�a��� =���FY���r7��4h�’RI[+ﱐe�.���f��~�Ӕ���^� �$�J��X�fi� ס��.lm�4p�k�`]�ֆi@��Р����,%е�Д�a:е�0�tc��!��E��]� �!��E�U�l�]�t�(��>�]��4#b���H�D^�^I��69�v�o��3:�tpxkS�Z��A*8��ƺP7I�7���F��� U�,�3 oj� 3d:�4�|��0�6��?��3~�%�e�”��l�P���)b�7U#I��~L�}7L�r�v[gQKU� y���r�q��I�PY ��9�������k������z�’IZ)��Z�m8��؊몘[���=��ˀ�{��Ԝ8b��8�̌P�]�f���B�CTSI.ȟ��’�&�����R����)��_d;�T�<��=`g9=BHӮI"�d�����ۭ{�d�֍�K)-2_��!2� �#��7m�tӸ���l'r'���tRU�s��<���S�Q�����aP!8�㜥?�4Y:�z&�2��qoD��A3�С������1�Ұޅ�$����bK1Z?�i�I�E�qH?� H(����H�'݇P2�g����=��n� J�� %��wi;�H��Y�G$d�,�c��A擨K��W?����D"���T�������-St ��g ��w�7Nr?Q���=���f999~I���!CSve�WUp�)DɁ=a��e-�6ke,n�>��ޡQ�T �Z��;V�WP)��KаPr�,��Ŗx�%(��C����;�t/��R㤣�ͳק8���LJZZl�枓볖|��5�DzN )}ήc�u߿@}���T›S@���@��iX�=��#^�e=�>��!M�2���}����H?#��yH��~�߿�����p(r�”>���?� UYB �N`�>�N�߿�drL������+vE����tH��K�~L� ��4�}2Hi� iCæ~D�L&���a���’}TpFOA�R��X�� �w � �0!f��/=�’��H��#��y{�)�5��Q��;�L��I/>����Y�y� 5�D`Qa�$)�+U�ѝ��RQw`ПS��&Ty��{��;��3��-D����”�^Lӎ��9�z�R�i M�ӡ�W1E����������?U����$ҍ�`,1�i�f����ͽ7��r�ycG���s+��NQ�nl7�ʇ�Ə�}���<��?g�L�@�W�>&��|�ig�L�n$1�ȧ��@;oFHOM;���v�uY>�W�g8��O��@Y|�^�:?J ̜��3�W����oA��u�’ԣ�5H��LM�izQ&�a��^S�4�z�5y�,K�-�݀����j93�[l*q�P�4�j�[�4˾�a���>w� I��ŏȷi|?_c;c�+�[��$� �7b��ϧ*�d�”�@��%�m(ij�����Y�$����s�N.���l��eMR��BQT���[~� �ZHLe����!Kw �=4KɄ�ű���)���Zo����<����f~��*���bSD�q�A �5�g�~y��{4�X u!��k��9����$�ϵ���?�;R'E�9r'�K��Ɠ�Aio�$K;s� [h|Q��G��&ͽ�f�qR�wSO9��� �7�v�|��J.a��ʇ�Q�uƬQ `�B{j5��̭i��]���l›�!�;9�?�C�4��I/� �M�*����]pS���y1j�Z&�gj푉�I�E�s�p�c�zߢu��S��4����U�����k��X�_�,l3oa�x�t-UVZ��+���br>��=��Ǚ��*�QU�(�Ӯ �RՒ�9T��-��Pw��n�[����Y�s�;0�B��*��؃�h���e�w%A��q�”�������� ayD��8���ɉ�Ɗ��}yk��J{G��]����ʾ�M�?�/�>�;aK�<����y��Ǵ���-9�C�� ��ț��C�|)g0?�w�3�|�%��P��[���!Y�ѓ�MX*u�H"(�")�)��5?Uݽ���m&�ND����N��C�8b����0n�0�y^������_�@G�(�$ ����z��t�Y�!�#�p�q2�,� ��ޜ�HRy £,_�S�[�0K+��;N�����S�7�(OKi��� ��G-3�A�͔������A�up����C7S���S?g᩠|��h� cPj�����Uዛpk����.�4��S��Q���N�a� ��b��e�|���*�a�=�!=��XT����,R�g(�&+����*a�c�9��V�Cf۪C�lٷ[[㔒�8�N�'���Йj�JBLᙜ�8�d�F��t��U�,͝�cb�>W*mC/rv��kE���=[��S�+�^�V�Vy 8�&�[��(‘�oj�eh3��;�,Ǥ�H��������U��˳aIge����”�ٚ�?�2Ku���H�Ë�*��x�i6��o����@��l���bk1� hs��eB[wg1�4y7a�k4��s��kU���fe�êt�2�|��RE�’�0W�Z3��Lf�eE��:� d�?�̺^;sh�j�� ��c8�<��2�EI�a�x� � PK��y���N��N��z��T:��H%ő=�gf2��aN�z��^�m�$��C�l3��+ɼ�+�;6�eY�/K��vP�)h��=��'ٺ�ƙSn��T�&S�*Nh'^�j6Ucq�TA�@�g�ʕ�$�eWś��I��9�Y���İ�����i-qZŒm�YUK�=![��LE�$i��Kʧړo j�4`�GS������B� �p����m����P�j�+�a��%w[��-�0-�V�6Z0�É��Ϛ�f�Qgl�C'� ���6�yBad�� �0�[���-��e�q;�.�qi��6`l�%h!h�UN"��G]��#a���' cT�E@����@�*�V���hT��Ί�O����v���N��v���S�oܻ���8!{���̫��n���)�e/���(��jR�?ȯw��?���/��z`�Yp��÷��c��~ݚA�<|Dw3x�� ��K�!|벼����4d��'�GT�-����F�Q(K��c�e,��{��+��}��܏��|ۋ;���f�,�#K+���hU���O�&��.m>|�UB��MQ��6i~�/���X��J*��Ec�q�8��� W*U_��ß<X1M�z�)��a�Q�a��Ʀz����z�-VZ��CA›d�΢.qHw�<.%���H��'��r�H�%���>���� $%0���q�� yC������x���;2��.U+4��F������8�^ �#�k x”����il��@�T��4U6�)���F��3��t�-tT� �ƥE�al$ #ι輹?��e-D*g�n��`F,��`;~P937��pa$��� ��4��Z�&EH�d���|57�wv �֖Kj�,/�l-“F��F{e��=z”_,Ϸ�6i�c`�d�-#A6i0UA�YV=�K|�”j�v)��xK��-“��v��F�>���|”��?�ӫh����ê�Tn��U�Y[��|H�FN�J�f�V��G�J�q�]�eAG����C-�JzhJC^�nFU�!�4��i)*��|C����)|��$%������[��e��0����װ�������>J��KzC�”�N”:����ߟ<����φ��ɳ���wW拃��m���j����Lpg����yՊZ����z�S�I��T� ܚҨ���i��:S��#+�*]��6L4:��d����w� ����Re�H��nRG�����W�� �X'��ӈ7������U��[J}S�jѧ��>�£�+j����/��� oܮ�f�q�u��,����� X����׀ED�}c���yQ��d5ǀ�j�9���4�$ػ���o*3�s��6���^�K{�fq{O!V��V��0�)* ����h���4(���g�/E�� >�h ���Y:�B:�F0ȑDq��:��r�Dt�u⮽/� ��Z��#�ZE�wCN���g�Ͱ�͖ ����{��BQk�a��9�����k��4�ElPej �K��)���v���ab{4���/��R��@&�������#n(}������.[ t�b�8��M���q��!]Wn�t]Y��,��M��F9/�:��&s�M����,IT���V��kf��4�p��V”���o�9��g}�h���]��A��C�5�Y& mݽ ��5(Ni�6P��Y]�i�FH�)�N��(Ѩ�@UIGoy>�]�LY��”h���Vۿ��NRm�P����t;q�+��@�+��-��-�#�f�i%ʽ8�|��G�n�>-�6-Iе �)�2���@�B� �S�7kt}�#Ê�3�W(�^�=��r)����߼I̽�3�kv�U�y��o����_�c����z��!Mq x�Ȱ�p��r��/?n%P�d�p�kPP�Bu5{��Y0�!>�� �ْ���tw�7+L�q����Ѭ�g��ˣ’�WCy��� 6p�zʺ}D1��”��ۀ,��`��# X΋�i$I��vus��i�5g��zߤ�Iha�߀CjA <��T�4kx>������Ɯw#�C������(xM�4�H���u�����uU�B���:�t7�Kf�����(���|����UbD&À7&�F�*� �q+�e��#ROa�P�b��Z�U��aA�$l%��U��Z@>k��l�=+Ƨk��˶�O� �{�8�5�§nH�Mw�<���Ld�����D-�X��Rb�' |��(���c�1^:ʈGa��R�tG���6&>�K�2��VmEQi�6����g��������3�.�z�ܦ�F�Z�������aU�8�WC-���>�;���%60�_��aO������+(pu�9=�9%#��A��������=���*]Rބq�V�Ӷ8��V��æh�ޖ�F”v�~^Ge�r-ӌ2�<��Z|���f�^��'Xj���O[��SgS~z*�Q����H�?۾��W��8�.�$��e�� C�+���_UpE�Z�D�vz(L���4��@�cl��+��.��G�|��oώ�+a�5g�y�t}���<��|+��* [y�2`�F�f���* x�Y��y֠v�%v.�*-��Y��f��.7�:�%,�<��gD�Ѯ�S���l8b]���B��� ��m(D!�J��ED�;��|33�Ko�J�%&8q�zp�:O�c�T��%C9T%�t���ɱ�;�s4:6`����=R�9���SGV4�#ɺkE�W� �CTYj��TUI���$]��4�.�3��y��`��k��H��@N��$��i����d�և�MUņ��m�P%k,b�m���G����b��*�i^d�+�u�̫���mhn�yMSw�}�HҞh�d<����БL`�cS=P��u�גU���u�#+�#��&+�S?�1�CLb9ĕ5���e"��0�7�&ި���Րu[Ǣ'��e]���*�?ޖTٴ��@&ՒdE׀�]G�M�� ϖNu�rt"�";��a���=�8�ђm�Ά��;�B"�F�J�� ؀�6�u�Q:^�"��H4�t�Bg�ez T�}PQ��U��4WǮip���G�A�R��D9`��5AXơ#�6����lh~�z��T:*_@hX��Y Q�^Sv@��<��.Ɇc�GjJv5�hó� ��J3�k�۲fD�J@�b�&4�iYD�� Jj��-d&#����� ��7Ce�{�-uOԵ�)�ܒ�����Y ECV��K������3��"������%�&Z���n����?"�� ��n���7���"�s��71m��Ҝ��6�ML��'��u&���`��v J�:�;A''sk.��eߑ�,��`�,;zs�qcsoA9�;R�j{�3����Ϗ_�:�� ����f�VY3T��N�z�yb�ܯ{����ā �� O#���h4�������ܓ��{�� fIY�đ7]8�z����e�$����V�ӏ���i�7$ڃ���:h���F�Y�yI7�inQQ)��W��pj'�r#����4�n���"L�%���1Hbe��z�!N���nU9ä'�h"�v���(B���49%��8��>� P(�T��=(1%}l��d0�y1����z�z”�ɕB�����q��|d�ӈ@0�b,��o�m��Y{_��ƒ��Y�t�Qi �i hN�ao)�ؐ[�D��5��a�˲�_����@Bu4��6���a�n{��s�D��a��o��)9� �vN�z4�i={?��{*k4���v?f�~?�9+�y�n���/%~�* %���]�� 6��=v�*ր�d���:i��”��K�Ҷ²7�~XI��rk� ury*_�[ޏ=3�,�v����”�)�7+��W�}}�,s7���Ł,Si��$��M�(ߕX���G�����ǼJ��1o��[Ȧ��ϮY�`Z”��݄�@����;E�m�ý)c�<��Q�|���g�Et-���-��7/N�8��<{y��L�brU�����SF��2�`�6���,�3a����p��g)�ӖI۰�Nv(L;�j��,��|�J�����v�н���* J����!c�G�"�ƌ���ӓ���l��z�l���l|�Se���1o`�ܫ��4��R���@���s����z��Z������j}����q�0�GR_��>~��yo��=c�</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fdua-lipa-terbon-rrjetin-me-foto-seksi-nga-mtv-ema%2F&t=Dua%20Lipa%20t%C3%ABrbon%20rrjetin%20me%20foto%20seksi%20nga%20MTV%20EMA"><span>Facebook</span></a><a href="#" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fdua-lipa-terbon-rrjetin-me-foto-seksi-nga-mtv-ema%2F&text=Dua%20Lipa%20t%C3%ABrbon%20rrjetin%20me%20foto%20seksi%20nga%20MTV%20EMA"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Dua%20Lipa%20t%C3%ABrbon%20rrjetin%20me%20foto%20seksi%20nga%20MTV%20EMA https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fdua-lipa-terbon-rrjetin-me-foto-seksi-nga-mtv-ema%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Dua%20Lipa%20t%C3%ABrbon%20rrjetin%20me%20foto%20seksi%20nga%20MTV%20EMA&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fdua-lipa-terbon-rrjetin-me-foto-seksi-nga-mtv-ema%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-256675 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256655 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256647 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-256642 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" class="featured_image_sidebar" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-526.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-bashkimit-bora-zemani-puth-donald-veshajn-ne-emision-video/" title="Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në emision (VIDEO)" class="vce-post-link">Pas bashkimit, Bora Zemani puth Donald Veshajn në...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" class="featured_image_sidebar" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-522.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/bruce-willis-kthimi-ne-ekranin-e-madh-ekspertet-po-pergatisin-klonin-e-tij-digjital/" title="Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët po përgatisin klonin e tij digjital!" class="vce-post-link">Bruce Willis/ “Kthimi” në ekranin e madh – Ekspertët...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-520.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-nba-shaquille-oneal-mbeshtet-adam-levine-pas-tradhtise-ai-eshte-nje-njeri-i-mire/" title="Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas tradhtisë: Ai është një njeri i mirë" class="vce-post-link">Ylli i NBA Shaquille O’Neal mbështet Adam Levine pas...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" class="featured_image_sidebar" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-519.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/edhe-nje-tjeter-cfare-po-kurdisin-rozana-radi-dhe-noizy-pas-ribashkimit/" title="“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi dhe Noizy pas ribashkimit?" class="vce-post-link">“Edhe një tjetër?”/ Çfarë po kurdisin Rozana Radi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/09/gshok-515.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/cfare-mendimi-ka-per-arbana-osmanin-dhe-bora-zemanin-alketa-vejsiu-flet-per-raportet-me-rivalet-e-saj/" title="Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin? Alketa Vejsiu flet për raportet me ‘rivalet’ e saj" class="vce-post-link">Çfarë mendimi ka për Arbana Osmanin dhe Bora Zemanin...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.9' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.5' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->