Showbiz

Donaldi ia bën të qartë Beatrix: Kam qejf vajzat me karakter të fortë

Pas
diskutimeve
ku
Donaldi
mendoi
edhe
ndarjen

Pas
diskutimeve
ku
Donaldi
mendoi
edhe
ndarjen,
duket
se
narrëdhënia
mes
tij
dhe
Beatrix
është
përmirësuar.


Një
puthje
nga
ana
e
Beatrix
duket
se
i
dha
një
mundësi
tjetër
historisë

u
krijua
brenda
shtëpisë

Big
Brother
VIP.

Ditën
e
sotme,
ajo
po
qëndronte

oborr
me
Donaldin
dhe

dy
po
flisnin
për
gjërat

pëlqejnë
tek
një
person.
Donaldi
i
bëri

qartë
se
pëlqen
vajzat
me
karakter

fortë.


Beatrix:
 Pëlqimi
i
parë
është
pamja
e
jashtme.


Donald:
 Bukurisë
i
ikën
lezeti.
Pastaj
me

do
flasësh?
Me
bukurinë?
Unë
i
kam
qejf
vajzat
me
karakter

fortë.

Pas
kësaj,
Beatrix
i
tregoi
rreth
ëndrrës

ka
parë

fundmi
duke
thënë
se
i
pëlqejnë
gjërat
ngjyrë
rozë
dhe
me
push,
por
Donaldi
u
duk
sikur
nuk
u
bind.


Beatrix:
 Pashë

ëndërr
sikur
kishte
dalë
një
telefon
i
ri
me
push
rozë.


Donald:
 Me
push?

pëlqejnë
këllëfët
me
push?


BeAtrix:
 Po
vdes,
janë
interesantë.


Donald:
 Nuk
je
ti
tek
gjërat
me
push,
edhe
rozë.