Lajme

Dje gjysmë milioni, sot 160 mijë, Suhareka fiton edhe një donacion

Komuna e Suharekës ka arritur të fitoj një tjetër donacion. Dje mori gjysmë milioni, kurse sot ka fituar një tjetër donacion prej 160 mijë eurove.

Këtë donacion  komuna e Suharekës në kuadër të Grantit të Performancës Komunale – Mjedisi i Pastër.

Postimi i plotë:

159,940.00 euro është vlera e Grantit të Performancës Komunale – Mjedisi i Pastër të cilin e kemi përfituar si Komunë e Suharekës. Kjo është shumë e rëndësishme për ne, sepse secilin vit radhazi po përfitojmë grante në rregullimin dhe mbrojtjen e ambientit. Urime ! Bali Muharremaj.