Showbiz

Ditëlindja e Bora Zemanit, moderatorja zbulon frazën që i jep forcë çdo ditë

Me
9
janar,
prezantuesja
Bora
Zemani
mbushi
30

Me
9
janar,
prezantuesja
Bora
Zemani
mbushi
30
vjeçe
por
mbrëmjen
e
kaluar
ka
organizuar
një
festë

madhe
ku
ka
mbledhur
miqtë
e
saj.


Për
“Ftesë

5”,
Bora
tha
se
ishte
shumë
e
lumtur
për
praninë
e

gjithëve,
përfshirë
miq
e
bashkëpunëtorë.
Ndërsa
për
fjalët


bukura,
shprehet
se
ia
dedikon
djali
i
saj,
Arbori,
i
cili
i
thotë
çdo
ditë:
“mami,
ti
je
shtëpia
ime”.

Bora
Zemani:
Jam
shumë
e
lumtur
se
për

gjithë
këto
vite
kam
pasur

bëj
me
shumë
njerëz,
me
kolegë,
me
miq,
me
shokë
e
bashkëpunëtorë

cilët
i
kam
mbledhur
sot
këtu
dhe
kam
përshtypjen

këto
janë
rastet
kur
e
kupton
se
ke
njerëz

mirë
afër
teje
dhe
patjetër

kjo

bën

ndihesh
shumë
e
lumtur.

Fjalët


bukura,
Arbori
mi
thotë
çdo
ditë
se
janë
fjalët


japin
forcë.
E
nis
ditën
me
një
fjalë

bukur
nga
Arbori
por

fundmi

ka
gjetur
një
gjë


thotë
“mami,
ti
je
shtëpia
ime”.
Kjo
është
fraza
e
këtyre
kohëve

mua

lumturon,

mbush
shumë.

Për
atë

na
pret
mbetet
për
tu
parë.