Maqedoni

Dimitrov: Në këtë vend duhet nisur një bisedë e sinqertë për disa çështje

Zëvendëskryeministri
për
Çështje
Evropian

Zëvendëskryeministri
për
Çështje
Evropiane,
Nikolla
Dimitrov,
vlerëson
se
është
ende
herët
për

folur

konkretisht,
nëse
pritet

ai

krijojë
një
parti

re
politike.
Mirëpo,

paraqitjen
e
tij

emisionin
e
sotëm
“360
Gradë”

Alsat,
ai
thotë
se
është
koha
për

nisur
një
bisedë

sinqertë
dhe

hapur

vend
për
disa
tema

rëndësishme.


Advertisements

“A
mund

luftojmë

tia
dalim-
unë
do


mbështes,
e
ti
do


ofrosh
shërbime.
Nëse
nuk
fillojmë
një
bisedë
se
si

rinjtë
nuk
aplikojnë
për
vendet
e
punës

shpallura
nga
shteti,
sepse
mendojnë
se
tashmë
janë

dakorduara,
dhe
sepse
nuk
kanë
ndonjë
përkatësi
partiake,
nuk
mund
t’ia
dalim”,
tha
Dimitrov.