Maqedoni

Dimitrov: Gjatë ndërtimit të pozitave, dy herë kam kërcënuar me dorëheqje


ndërtimin
e
pozitave
shtetërore
dy
her


ndërtimin
e
pozitave
shtetërore
dy
herë
jam
detyruar

kërcënoj
me
dorëheqje,
tha

emisionin
“360
Gradë”

Alsat,
zëvendëskryeministri
për
Çështje
Evropiane,
Nikolla
Dimitrov.


Advertisements

“Mendoj
se
opinioni
duhet
ta
dijë,
këtë
e
përmenda
deri
diku.

betejën
brenda,
për
ndërtimin
e
pozitave

përbashkëta
maqedonase,
dy
herë
u
detyrova

kërcënoja
me
dorëheqje.
Se
nëse
dalim
jashtë
kësaj
linje,
këtë
do
e
bëni
pa
mua,
dhe
unë
do
dal
jasht
dhe
do
jem
i
zëshëm”,
tha
Dimitrov.


pyetjen

kujt
ia
ka
thënë
këtë,
Dimitrov
tha:

“Edhe
kryeministrit
Zaev
edhe
ministrit
Osmani”.