Lajme

Databaza e të dhënave – Meta: Presidentin e kanë në patronazh 500 fuksa

Presidenti Ilir Meta ka folur për databazën e t

Presidenti Ilir Meta ka folur për databazën e të dhënave personale duke theksuar se listën me mbi 900 mijë qytetarë e ka dhe vetë në celular.

Ai ironizon se Presidentin e Republikës së Shqipërisë e kanë në patronazh 500 fuksa.

Ndërkohë thotë se tashmë të dhënat e qytetarëve të Shqipërisë janë rrëmbyer.

“E kam atë, se e kam në celular, e përqafoj. Presidentin e kanë në patronazh nja 500 fuksa.’’- tha Meta.

70


Etiketa: