Humor

Dashuri në kohën e koronavirusit: Udhëton 50 km me kali për ta takuar të dashurën

Një person ka udhëtuar 50 kilometra me kali p

Një person ka udhëtuar 50 kilometra me kali për të takuar të dashurën e tij e cila është shtatzënë.

Pasi që është ndaluar qarkullimi me automjetet në Romani për shkak të përhapjes së pandemisë COVID-19, djaloshi vendosi të udhëtoj me kali.

Ai vendosi maskë dhe masa tjera parandaluese që janë vendosur me ligj për të parandaluar koronavirusin për të arritur në destinacionin e tij.