Bota

Dalin imazhet e para të Navalny pas grevës së urisë

Alexiei Navalny shfaqet në publik për herë të parë që nga fillimi i grevës së urisë: imazhet janë marrë nga një lidhje video gjatë një seance gjyqësore të apelit në çështjen ku ai është akuzuar për shpifjen e një veterani të Luftës së Dytë Botërore.

“Unë peshoj 72 kg si në klasën e shtatë,” i tha Navalny  gruas së tij Yulia.

Javën e kaluar ai tha se kishte ndaluar grevën 24-ditore të urisë që kishte njoftuar për të kërkuar trajtim adekuat për dhimbjet e forta të shpinës dhe këmbëve.