Humor

Çudirat s’kanë të ndalur në Kosovë: Nusja me “duvak” në aeroport

Në videon që është dërguar në adresë të

Në videon që është dërguar në adresë të Indeksonline shihet se si një vajzë është duke pritur në rradhë e rregulluar si një nuse, tipike shqiptare, me duvak në kokë, ky që vishet së bashku me veshjet e nusërisë, të njohura si “dimi e jelek”.

Por kjo nuse kosovare në aeroport ka vendos ta vë vetëm duvakun dhe e grimosur.