Showbiz

“Çmenden” shqiptarët/ Enrique Iglesias me flamurin shqiptar në mes të Greqisë

Këngëtari Enrique Iglesias, mbrëmjen e kalua

Këngëtari Enrique Iglesias, mbrëmjen e kaluar dha koncert në Greqi.

Enrique ka një numër relativisht të lartë të fansave të tij dhe sigurisht që nuk humbën muunësinë për të ndjekur koncertin e tij.

Gjatë koncertit një ndër fansat i hodhi në skenë flamurin shqiptar, Enrique e mori dhe e mbajti për një kohë gjatë performnacës.

Pas këtij veprimi të këngëtarit fansat shqiptarë nuk i ndaluan brohoritjet. Me këtë xhest ai i bëri më shumë për vete të gjithë.