Sport

Çiljeta rikthehet në stadium, Gjici i qeshur dhe Braçe me Demin/ Fotografitë e ndeshjes që u mbyll në paqe Partizani – Kukësi


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="33"></p> <p>��}�rG����P�$���)�ë�nǔ��v0 ��@_��HJ�?lļ��>mĜ�}���_�d3����;A��)π�]U�YU�YYYYUO��ō��H;��’�4j�U�7�� �%��_�U��d�z;�Z���!�E�� a���z�$d%�6MR��U�{}*9��w,)�7}�W�w��({4����Fe,�B_��1��F�”����g�8�J9/|/k�yl�7��_���O)mЀ�MBz���S��p�uI‚� ��&eq�і|�V!����{Ӿ4� iCk�U�v����[i[�A�’�ղ6YZkѷP�����e4a5��|�8H�����R.-e�4p���`k���Y8ȕh�.mk�4 �UhPU���Y*r�+ѡ)��� �!��D���nt%:L���a:Е�p� �M�:��59<����j�gH��i��Kb���`W&G�.�MӤN��2�u�Z���[�k�Ku�TpxS�i�7Y���w��yn�"�� ��k?`Gq'���a��[�k�q�� ��ӵB ?�&�U��%q�G�c��[a�%�I�vٌj�:B�{,ɮ�*��N*��0����i��i�� ��'���J��eن�莭����%i��'iv0���fN��nBaF(��y7́��A�CTS�]�?�!O4�v�2���jg�r����)���Ow���y<=`͌� !�Iˏ$�Q����(��փ2pk�ɕ��S_��!2� �#��wu�趒�y;�N��Q��#�IU </p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fciljeta-rikthehet-ne-stadium-gjici-i-qeshur-dhe-brace-me-demin-fotografite-e-ndeshjes-qe-u-mbyll-ne-paqe-partizani-kukesi%2F&t=%C3%87iljeta%20rikthehet%20n%C3%AB%20stadium%2C%20Gjici%20i%20qeshur%20dhe%20Bra%C3%A7e%20me%20Demin%2F%20Fotografit%C3%AB%20e%20ndeshjes%20q%C3%AB%20u%20mbyll%20n%C3%AB%20paqe%20Partizani%20%E2%80%93%20Kuk%C3%ABsi"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fciljeta-rikthehet-ne-stadium-gjici-i-qeshur-dhe-brace-me-demin-fotografite-e-ndeshjes-qe-u-mbyll-ne-paqe-partizani-kukesi%2F&text=%C3%87iljeta%20rikthehet%20n%C3%AB%20stadium%2C%20Gjici%20i%20qeshur%20dhe%20Bra%C3%A7e%20me%20Demin%2F%20Fotografit%C3%AB%20e%20ndeshjes%20q%C3%AB%20u%20mbyll%20n%C3%AB%20paqe%20Partizani%20%E2%80%93%20Kuk%C3%ABsi"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=%C3%87iljeta%20rikthehet%20n%C3%AB%20stadium%2C%20Gjici%20i%20qeshur%20dhe%20Bra%C3%A7e%20me%20Demin%2F%20Fotografit%C3%AB%20e%20ndeshjes%20q%C3%AB%20u%20mbyll%20n%C3%AB%20paqe%20Partizani%20%E2%80%93%20Kuk%C3%ABsi https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fciljeta-rikthehet-ne-stadium-gjici-i-qeshur-dhe-brace-me-demin-fotografite-e-ndeshjes-qe-u-mbyll-ne-paqe-partizani-kukesi%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=%C3%87iljeta%20rikthehet%20n%C3%AB%20stadium%2C%20Gjici%20i%20qeshur%20dhe%20Bra%C3%A7e%20me%20Demin%2F%20Fotografit%C3%AB%20e%20ndeshjes%20q%C3%AB%20u%20mbyll%20n%C3%AB%20paqe%20Partizani%20%E2%80%93%20Kuk%C3%ABsi&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fciljeta-rikthehet-ne-stadium-gjici-i-qeshur-dhe-brace-me-demin-fotografite-e-ndeshjes-qe-u-mbyll-ne-paqe-partizani-kukesi%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250918 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/benzema-favorit-absolut-per-topin-e-arte-por-premier-league-dominon-listen-e-kandidateve/" title="Benzema favorit absolut për “Topin e Artë”, por Premier League dominon listën e kandidatëve"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-195.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/benzema-favorit-absolut-per-topin-e-arte-por-premier-league-dominon-listen-e-kandidateve/" title="Benzema favorit absolut për “Topin e Artë”, por Premier League dominon listën e kandidatëve">Benzema favorit absolut për “Topin e Artë”, por Premier League dominon listën e kandidatëve</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250911 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte-mungon-mesi-per-here-te-pare-qe-nga-2005/" title="Lista e kandidatëve për Topin e Artë/ Mungon Mesi për herë të parë që nga 2005"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-194.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte-mungon-mesi-per-here-te-pare-qe-nga-2005/" title="Lista e kandidatëve për Topin e Artë/ Mungon Mesi për herë të parë që nga 2005">Lista e kandidatëve për Topin e Artë/ Mungon Mesi për herë të parë që nga 2005</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250892 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/pas-15-vitesh-lionel-mesi-mbetet-jashte-publikohet-lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte/" title="Pas 15 vitesh Lionel Mesi mbetet jashtë/ Publikohet lista e kandidatëve për “Topin e Artë”!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-193.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/pas-15-vitesh-lionel-mesi-mbetet-jashte-publikohet-lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte/" title="Pas 15 vitesh Lionel Mesi mbetet jashtë/ Publikohet lista e kandidatëve për “Topin e Artë”!">Pas 15 vitesh Lionel Mesi mbetet jashtë/ Publikohet lista e kandidatëve për “Topin e Artë”!</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250874 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nga-italia-ne-tirane-me-biciklete-miqte-e-de-biazit-homazh-per-mjeket-qe-luftuan-me-koronavirusin/" title="Nga Italia në Tiranë me biçikletë/ Miqtë e De Biazit homazh për mjekët që luftuan me Koronavirusin!"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-191.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nga-italia-ne-tirane-me-biciklete-miqte-e-de-biazit-homazh-per-mjeket-qe-luftuan-me-koronavirusin/" title="Nga Italia në Tiranë me biçikletë/ Miqtë e De Biazit homazh për mjekët që luftuan me Koronavirusin!">Nga Italia në Tiranë me biçikletë/ Miqtë e De Biazit homazh për mjekët që luftuan me Koronavirusin!</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/benzema-favorit-absolut-per-topin-e-arte-por-premier-league-dominon-listen-e-kandidateve/" class="featured_image_sidebar" title="Benzema favorit absolut për “Topin e Artë”, por Premier League dominon listën e kandidatëve"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-195.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/benzema-favorit-absolut-per-topin-e-arte-por-premier-league-dominon-listen-e-kandidateve/" title="Benzema favorit absolut për “Topin e Artë”, por Premier League dominon listën e kandidatëve" class="vce-post-link">Benzema favorit absolut për “Topin e Artë”, por...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte-mungon-mesi-per-here-te-pare-qe-nga-2005/" class="featured_image_sidebar" title="Lista e kandidatëve për Topin e Artë/ Mungon Mesi për herë të parë që nga 2005"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-194.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte-mungon-mesi-per-here-te-pare-qe-nga-2005/" title="Lista e kandidatëve për Topin e Artë/ Mungon Mesi për herë të parë që nga 2005" class="vce-post-link">Lista e kandidatëve për Topin e Artë/ Mungon Mesi...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/pas-15-vitesh-lionel-mesi-mbetet-jashte-publikohet-lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte/" class="featured_image_sidebar" title="Pas 15 vitesh Lionel Mesi mbetet jashtë/ Publikohet lista e kandidatëve për “Topin e Artë”!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-193.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/pas-15-vitesh-lionel-mesi-mbetet-jashte-publikohet-lista-e-kandidateve-per-topin-e-arte/" title="Pas 15 vitesh Lionel Mesi mbetet jashtë/ Publikohet lista e kandidatëve për “Topin e Artë”!" class="vce-post-link">Pas 15 vitesh Lionel Mesi mbetet jashtë/ Publikohet...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nga-italia-ne-tirane-me-biciklete-miqte-e-de-biazit-homazh-per-mjeket-qe-luftuan-me-koronavirusin/" class="featured_image_sidebar" title="Nga Italia në Tiranë me biçikletë/ Miqtë e De Biazit homazh për mjekët që luftuan me Koronavirusin!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-191.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nga-italia-ne-tirane-me-biciklete-miqte-e-de-biazit-homazh-per-mjeket-qe-luftuan-me-koronavirusin/" title="Nga Italia në Tiranë me biçikletë/ Miqtë e De Biazit homazh për mjekët që luftuan me Koronavirusin!" class="vce-post-link">Nga Italia në Tiranë me biçikletë/ Miqtë e De Biazit...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/enis-bardhi-starton-nje-aventure-te-re-27-vjecari-firmos-kontraten-me-klubin-turk/" class="featured_image_sidebar" title="Enis Bardhi starton një aventurë të re, 27-vjeçari firmos kontratën me klubin turk"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-188.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/enis-bardhi-starton-nje-aventure-te-re-27-vjecari-firmos-kontraten-me-klubin-turk/" title="Enis Bardhi starton një aventurë të re, 27-vjeçari firmos kontratën me klubin turk" class="vce-post-link">Enis Bardhi starton një aventurë të re, 27-vjeçari...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->