Teknologji

Çfarë ndodhë me veturën kur futeni me shpejtësi në gropa?

Në këtë episod, ju mund të shihni se çfarë ndodhë me makinën kur futet me shpejtësi në një rrugë me gropa.

Warped Perception, një kanal në YouTube shpesh bë eksperimente nga më të ndryshmet, dhe tashmë në listë kishte edhe një makinë, të cilën ai e nget me shpejtësi të madhe në një rrugë me gropa, për të parë se çfarë do të ndodhte me të.

Makina e modifikuar nga ai, sigurisht pëson shumë dëmtime, dhe në një moment makina hap edhe airbags nga presioni i tepërt që ka makina nga gropat.

Pas kësaj videoje, padyshim mendojmë ndryshe se si gropat mund të dëmtojnë dhe ndikojnë në veturat tona dhe tani, sigurisht duhet ti shmangim ato edhe më shumë.