Showbiz

Capital T e akuzoi se i vodhi koncertin, Tyga i përgjigjet: S’të kam parë


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="11.224420374183"></p> <p>��}�rG����P�b�������M#��#����F]����F~ط��q��Ć�b�’��ͬ� ���lj�`wWUfVUfVVf]����r�H/����4����7��&��_���n2e�f�w�r�Qz��E��w�=YFI�G��e{��^?����;��؛������݁t�C���H;�2A��O��e�b �^m��a�d��羗��<6��L�/�ď�̧���i��TY�%!���<��~�S��w ���+�IX�W��a�,��=�l5��oY�W3�Ӯ���^�h���s���d4·RA[#뱐��.}58K{o�aF�@piC �g����Qw],��R�K� �vakۥ��܈�¶�L�܄U5.��RQ݈M����L���nl�=Ѝ�0��o�t���@:��t7jrxi�50Ϙ�w��(��ľW�#�nL��]�� �CG�oc*�µ�H��y�X�6����P���4+Q��r?�f�0E���0@��~�� N*��������X�J��b��� ���!V��fZd��͏���î'��E'j��d�$�ܫuZ�!T*�`P5G�5�P�t ��;;�����J��eن�莭����%i���iv0���xfN��ABaF(��.y7΁��A�$��/�~����GS�z���U�Zq��P���&1�?M�����!�4��$2J�9����߹wOna�8���<��%MQ"c�P?b yע�A7���kd;QzH=Ϗ�&U5�N+β8d������ �c�C�'"$��F� ����@F��_B��=B# D^���p�v2�� Ƅ!8|#�b/E@{�|Ȉ�{,�M��L��?�X��G����ұ��p6���Z6a����)k�rL/>��o����O{�;}R%�/���ٯU��M]���6�TXPk���y#�<���$�P$E2��i�C7=�SM[S-��T�Kq7��^��]AlS���VJv(Xƚm�xU ��0z_.�~'���K9�yaS� >MЧ�cbU��/����������1]d�� ��O�� ���|m��W>`6k?��)�#��{�~���R��e��&?5 ���B��[�XU�BK5ߍ��2��{�����l��ҽw)/p���G�=�{�30�h�c�ݩ G�_����Vo�}a5��O2��*�P݋R ]�,k���”�W{�λdU��F*w�0`Tn��W2�ϱ�f2�h5��f.g�U>H��/!�tH�-�� }�ǏȷI���b{�ØWf7JJ��e����,鿈0��v�ͧ2��W�Ot�`Y���:���3�’�dK�4�����rR1]��G� ����Ĥ �?M��d��J��d��[�<���j�H�,�@����)��O�"� 3�P�U��( g�K\!gj��� �?��{�G~��F��]Q�����6�u�/�A����#�̎ln�[jk�O9-�ӕCP���6��v#<���Ħ~8�3�K[�Ŷ�샸q�A�1�g� ~�Y��{4�X u����������$�ϭ�����mi���ȝ��)�S&�֧#*��I��P7V�����?�g�l��+���qI��M`��6�k������$��.>/%��LX�T�t��ը/c���ى�g߽�z���M��N��1��ao����m΃�I��*�J��$�2�J!�j쓩N�E�s*��C�xߢ/��bS��$��� ��pO7�T72m�����ż���}$�5TYi�`F���a����?)/hk�U�g~>�� +�S����W��u�6�� �ٹw��^���������>�ʽڞ�Uk��k�1�4�CT�5�����7~�r��]i/�#���J���rڗwv�ѷ�HFWL�В��%���-��Ӈ_#� D�����l@ށ%8�e�����+I�6c��WBz!�E6Vڎ�����g”c)�K��g���ʣ�)����N5’�”z8��g�si�</p> <p><a><����q s���������t{5�����E��&� ,n�N���*���冗��F;�,c���)����G'���LwS���i;^�k>Uu�T�p��3�+�Zs۲���X�W����ư��Ґ�Y�R���MU-�Pp�(�j�3 u�����C՞�J�ҧ�<�����d̬���� �xyܽ�FS�q�5��~Gqx��"���e۪c�F&r8q��i���2jO�v��W"�in �)�"d�@'Af�o���!����{�< /'Ì⇻�Һ,+���״�����ʼ'�Tx���> e� x{L�%�!��b�z������zq�Ӷ[/�ew���-ۂ��� �d�ޥ�v �]�.�R�%��$W��1]I���sO2��?*�[U�N؇�y��d��z��H�paث�*Cx8���Z�⧠�Y J�)(�x���K�R�[@�tL��J��’��p�H�+V ��}T���S�J`*��������������+2^^�V����)W�ŷ��j�D”�]�d��Rܗ��b�Z��︧��̀�-6^+=’�K�B�5�n8P$�@��p��P�ݪ���ٴ�T�fU�,�.��U�:�R,*�=IV�XֶW;k4��e?���V���9�^�b��]�X6��V�2�v��4��C$|J3�����/ Vh�G��6�he� ��n]�C+�IvhBC��m�M�1�r���PT�� �뒊3�:g�ja7H*j���1i�E��F�x���X� ����gѧ����/����%�P�`S’������ߟ<�����F��鳑���������5���L�9�}���ѢfE+v���j=�)�E{&`�M�Ul�"FZn��5����?.��vk&m֋@�W��ï� �[��R��tۤ�&�[���n"���M�btgm��V��+���kk[i7���ղ���>���kZ���/��������q���8e���2˛�y�2�j�<��- �,���6�Tż(�y�J`@Q5Ӝ̈�Q�I�.��:���Lb�GR�ڋ��k�`�,n�)��&y�|�4j�J���=9�e$ �'�Y�K�W��$ZA��o�N���N�2$Q<-��w���>�:�*qW�’NO-�s�1U�<�ؿ&'W����f��v�+u��?���em�醹d�{��R�z'�0��AY�1H.Y'�g��e��*�-ۣ��%,"3�֪0qN(�}0~��c� El�8�b�x�s�u+�nZ�AG�@� >}�u�’Hו ]W6&=��>EW{�SN����Y�d|�Vk�A�U�aT���V�~DLkߊ3 �Ÿ�u��;�W,t}�q�(�X�a�*�u�&(v7�8�}P�@�+����ӌ������r�Q�Q�������r”�:���6C�z��V����<@b�i�����~�0ע7�/��׬�[j�[�'�f�i-ʽ8M}����iC����IЍ*�)� ��I'�B����_6}�#Ú�3."�ߢvz)N��-�3���Mb�-���c���������~����m�����$O��G��Q!�����/?n�&��½�?r��f�~�f:�')퓜D&�Ȥ���[aZ��OE�CӞ�f|s�K��� �ȣ ?R���{t�b�yewY�w`��c Xƫ�id�@ �vus��i�7g���o��$��u�o�!�E ��T�4jD>�x����’�w-�e@����*�(xM�4�I��Ѥu�A�.�����6Y���u��K�|���l_�������Y#2�x��D�IZ�”H|<��h���t���N1����[�U�}xP>_���������qK=�ϋ��z,n�o�3�B�^=�͹�;>g��-wl0�d��x:Q)”�/��~ZL�i��k�q�t���t�1�m1���Z�J��eR��ڊ�Ҷmj-��VU;�����ƙ���3�/�z�ܢ�F�޵X���X౉1o?�x��[T�Mq�����������·�����K�P�l��ł�����/�;=�;%#x�A7�������?���*]R<��q�V�і�=�V��fh-���*v�~�FE�b/Ӝ:�2�Z�4��a�Z��/�TTy�t�vf9��Χ��L���ցu�L� �<������₥�m�&|�.����X�~��^%�s��:�V�e��C T&�K3�/����I�|��i���bt��=;�l����� 5�En HۣfZYc��?��y�.|tuT�IWR���,r!-q��p�qTI�͕������ia�=�y�ψ��cGg�qK�D�h,8J�"�7-ᖹ��b����*�oa�Srq���p�{����[���y��H�r|"ʑ*��s(Z'ON�ı��� �=�4�P}ρ@]6�:���mI�]�(�츚l�?D�Ց&kOU5�d�50{O�e��^S��a9#ɕ����v�6ۊ���tM2�!��+�=Mvm}��TU�Ⱦ�q M��N����Y�^�ƕ}_������΄�Us�١�ͭ1�i�{`K�͕�'�th9� "pb���r�)�[2*��n�eEqd��dE�a?><br /> ���XqeM’x6�i@��)[������l��kȺ�cՁ�]�ڲ��D�*�&�-��i�xA!ՒdE�@@G��’M�%ÄwK��l9:��8��(a�G N�IH�d���.���G�ɰ��l�`��y ��%�l�(� ܺ���Bs �� O��̥�:���Av�1]�H����-� ��2�ٶ� ]UdC�0��Si�P1�}�a[;�d��vqM� ��º$��:���j�цw�+0B.�@@�u`˚a�[4j#�6��L�”�,�@����{�Ji:Z3ḵĆ�I�{sl5~��ʘI����+�s�<;�|�O>�L>+Òǭl�%t���NN��B2u˾%�9qJԅS�^�M}|8c}I=�[R!� �7w�I���CA� � +�$�IR�S<^��'���S�q�(���ґ��y��9�jT湺�h�R��]+-/�1*Sm��$�o� ��d�(l˹0-����@�A�@��.���DКx4��(#���p��l�N%t�|�����S�Q���cg���:{�J@�ݎ O�|[��ON{��� S�{;<��`�Dc��禛^�0��pܛ6I�H��ay������^��Ryi�l�I��io��rʈ��*�gB�˚�ŝ8��n��4,<���S�H�ˋJ4z:���To;� ny�N-�!5֕'�l��6�v�]��(�C��p�g�Eq���B�,�~P~>�Ɣ�SxIaj���j�&ϊlL.��’yڣ�~�8�S/N{0<��)W����RS��aT��r�ˠ��b����J`��W�g��W�ޟ{&�,��^�2Ou?/�a�P9�j٫��%k�x���O��5� ��)"��>��$`�L��oF#�h����ત�B�PP���c1��3���5���搟dT��� Y�L�{��O�yI��а�Y#I|O0H��G[I45P��|�x�e���bu��n�bs��Vk��x�D�kQ�c���bae]@�������^�����K�f�[w%H��Q|+�(�?�J��X���R��qpA�F観�O�8��`V������@���ɋ|��,�����8��L�+/�}u������Չ˝���m�-Zs��_��pJ��<��f.l1'/�U���4�XCeZ2�_L�zQ���Ƒ��x��%��n�C�Ѧ�ٸY��f�_y��t��v�YdE�rE�r�r�%�Mcqt�"�!���5�0�aб���Z�*�'μ ��^�O�+߲{|��ԬJ�Sŗ� s��(�Y$�0g�(̹?�4��Q����l���A���6��tUo�7�^�����`L�k�o�=+f˖{�n�ZS�tp̴X��3`R���N܆U��B�(XV��V4������|~��?�3�����<"��,4KJ�~��_�k���ɩ>� �����i(N��{7(}�q��醨�cT��4����n��с*�߾�R’�2��s×?�y�}I�A�0�FT�8�”��҈�߲TJ�s�A�[�E�mO���|k�x�|�_”(����lD��a���w���=�5f�9�AK�������� �Z(��KYºq$� X�`?G���zU�đ�1��i��4B���<����f�����9&0)��c���,@��m���O@ ���.^q�n���ȵF��"��4�����u��W�F~�|�=��n,�ݎe4sy��5N�c)��=b?� eZ$�� Y� ���HI^B��L�!��.A C��侗�.y���KJ�����K�EeԻ��e��z�H�vt��F����S�Nc�8���A��4��H�0)�۾�hʭ�,�p�v�-�M,��h�HQz�����U��~�</a><br /> </body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fcapital-t-e-akuzoi-se-i-vodhi-koncertin-tyga-i-pergjigjet-ste-kam-pare%2F&t=Capital%20T%20e%20akuzoi%20se%20i%20vodhi%20koncertin%2C%20Tyga%20i%20p%C3%ABrgjigjet%3A%20S%E2%80%99t%C3%AB%20kam%20par%C3%AB"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fcapital-t-e-akuzoi-se-i-vodhi-koncertin-tyga-i-pergjigjet-ste-kam-pare%2F&text=Capital%20T%20e%20akuzoi%20se%20i%20vodhi%20koncertin%2C%20Tyga%20i%20p%C3%ABrgjigjet%3A%20S%E2%80%99t%C3%AB%20kam%20par%C3%AB"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Capital%20T%20e%20akuzoi%20se%20i%20vodhi%20koncertin%2C%20Tyga%20i%20p%C3%ABrgjigjet%3A%20S%E2%80%99t%C3%AB%20kam%20par%C3%AB https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fcapital-t-e-akuzoi-se-i-vodhi-koncertin-tyga-i-pergjigjet-ste-kam-pare%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Capital%20T%20e%20akuzoi%20se%20i%20vodhi%20koncertin%2C%20Tyga%20i%20p%C3%ABrgjigjet%3A%20S%E2%80%99t%C3%AB%20kam%20par%C3%AB&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fcapital-t-e-akuzoi-se-i-vodhi-koncertin-tyga-i-pergjigjet-ste-kam-pare%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250879 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250666 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250646 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250635 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" class="featured_image_sidebar" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-192.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ishte-nen-efektin-e-kokaines-peson-aksident-te-rende-me-makine-nderron-jete-aktorja-e-njohur-foto-emri/" title="Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të rëndë me makinë, ndërron jetë aktorja e njohur (FOTO-EMRI)" class="vce-post-link">Ishte nën efektin e kokainës/ Pëson aksident të...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" class="featured_image_sidebar" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-168.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/georgina-rodriguez-shetit-ne-mancester-me-veshje-dhe-bizhuteri-2-milione-euro/" title="Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe bizhuteri 2 milionë euro" class="vce-post-link">Georgina Rodriguez shëtit në Mançester me veshje dhe...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" class="featured_image_sidebar" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-164.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nje-shpirt-i-bukur-brenda-dhe-jashte-kaq-modeste-elvana-gjata-takim-me-dua-lipen-dhe-familjen-e-saj-foto/" title="“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!” Elvana Gjata takim me Dua Lipën dhe familjen e saj (FOTO)" class="vce-post-link">“Një shpirt i bukur brenda dhe jashtë, kaq modeste!”...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-162.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/super-modelja-claudia-schiffer-po-me-therriste-greqia-foto-te-reja-nga-pushimet-e-saj/" title="Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste Greqia-Foto të reja nga pushimet e saj" class="vce-post-link">Super modelja Claudia Schiffer: Po më thërriste...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" class="featured_image_sidebar" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-160.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ai-me-do-keshtu-si-jam-einxhel-na-tregon-marredhenien-e-shkelqyer-me-dagz/" title="“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon marrëdhënien e shkëlqyer me Dagz!" class="vce-post-link">“Ai më do kështu si jam!” Einxhel na tregon...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->