Kosovë

Bujanoci po kalon situatë të rëndë me Covid-19

Për shkak të numrit të madh të rasteve me Covid-19 prej orës 19:00 deri në orën 05:00 të mëngjesit u është ndaluar puna gastronomisë dhe bizneseve të tjera.

Rritja e numrit të të infektuarve me virusin vdekjeprurës Covid-19 ka ndikuar që Shtabi për situata të jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit të marrë vendim mbi shpalljen e gjendjes së jashtëzakonshme në këtë komunë me qëllim të zbatimit të mëtejshëm të masave parandaluese të sigurisë dhe mbrojtjes së jetës dhe shëndetit publik.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Pastërtia, mbajtja e maskës dhe distancës fizike është kërkuar nga qytetarët që të bëhet e zakonshme.