Sport

Bosi i Formula 1 në Tiranë, ja vizita që do të mbajë në dhjetor


<br/> </head><br/> <body id="readabilityBody" readability="44"></p> <p>��}�r9������c�v��Xօ��I��}ڷc��w��C�@�Ⱥ�.�d�#��<��؈و};��8�������"��E�<��X�i��d&�D"���� ��E�� ���C<���j���i�D1��{��߆Li�n4�~$�$wkX�Qg��C���t4NX�W���cɮM�cI�����^�J?HG����x�F�a�� }�ǜ>����jc��Ea��r��N:�s���2���7pS�zRҥ�See�����3��)KX��)��S8.� F$f�^�F�Ǥ4̺�l5��oY�W3�sê���^-o���3��d�5�”)����ϒF����&�7n�Ҙ5��Y� �(�K�����vi� 7����-m�4p��`�[�i@��Р��s�o�T�@7�CS��-�!�nDGHon�=Ѝ�0�s�o�t��aC���t7Jrx�i�50τ����J�N�NN��19�v�o��s:8���h��-s�Tpx�w�y�n� o> �K�U�. on��d:�4�|�z�(�¸4�����~�5.�*��b�P���9b�o�E�8침~̴}ߏ�r�罠��S�=bqz�W�u�T*)aP5[�5��*��j������y�IZ���2M�iۺm)����%i���Iz�1���05’��(�0#��~�����!j�P�s��G�郙L����0v@a���fI��g�=�K��J>��n ���eD����;w���-��R�%��)�Mdl�,&�:�;��a8m�l’JG�q�tRU��p:a���)��,p�%�’�eza����FkC�Z/��C�Ӝ+�̀�b�2h:v���8uF@ꗇPy!u�Bl(���a�9�Qq����” �(=y$��}��F�hw�n �a��N�4�_!MRrr�D^�DƆܒU�_������$i��I#aa��*��. ��W-{��Z ���@kH=��*0�cS0iH%����$l��y4�(�����B���@���[�s��Qʋ������iKٯ�/��pXҍ!���߄��C̡�n��C��㇘#�]�p|�M�lFc7�јL+�KFI K2��0u�S: �H��2h#����u�2y��CXJ�k�FQ���a “(�I8���q=���-�c�b3����K&�3?vI� .�&��y�0��Q�¼)r�4o�I��H��1Q$�O��d��i��у�>�t�V�}�s��Mx(g�vºsLt”�K�DY�s�sNA�� ��BKR�ת�6������A=�����S��]�����AY�A���%4��������j�Lr�D(�O�.�����|��/*������c��n�� �Y:�K�p}��Kx�ShL�4v ��ܛ���Q��c��Ơ��ƿ���=�i����Ը���)):u’H$�Ჴ;�]�^�:�U�{���þ�h�r�s���|�=6��F=�YJp�4.�A�$ߞ�0s�P9i�?��M> /�,�jM�ǘ��R�J���?��YZM4fI�I�г�”J�Yw^�:u�N����u�+��|��M9ɒ�IR’9�-S��`�|� �^�_�5�z�|7f�^��n�pjpl>s �̻4��i*$��h�O[��*�3�P�U��$ ��K|�_”W�D��G}׻�{�0�~{B���(Ԏ����Z�����Ow�~ �ٖ��VbKm� �M���v�ۦX���G>����#�=E��o��!7��7f�l��/�,�:@6(‘�>��xc�Q���D��W�Aܞە�0ʢ�;wS�g:�mH�T|��$�VP7����<���3Mn��Kz��qI�ۇ��6��I� ���q(9���_ D× ��F!�A� ݪQ_��Q7�կcX�������3�a�:yT=�C�8��� ���k2g����pS)Y`��t_���5��̢���x~c�%� o�K:� �S|�n��=�i5s#E��ې��,��#����J�?}�=�������i!xA~T�(�eWꠜ塽���]�t/g��;w���%K~#X��m~�AQۇ����dh �z �C�������5�����4#~8�Ni����DB�;��P���w|D�m"���;C5w��L���H��21�*��%7X�{��$(A:�������|�I����-?,f#��ȣm��~��|�#a�]ό�B_��鹔{�L �vȑAd��0Zg��vGeg�{��<���ׯp�)范���2-O��T��4cλ�inT͋�N:�.k}�3s �l��/�u ����X4z����)�O��G#�������Lxo��o�k&��;���SY�&5�49�� =oR��i{�&� �-ͦO� � �M�� w�|,R�g,�&�:��� P�@��*x�,�S�6۳�wv�9%ݶ���'����0�J�rB��XkvP�Sq��k�֚q�b�>�6*���Rv��KU��pm��W�S�+�^���^y 8�f�[��;�+qVS[Hm�^�Y�]��?�����K�x���bX�E�fʵT{��T�(�R���}0��a��/#�B9�f������m(���ӼF[�,g<��X%ZzkΓw��D�:<��i�Ԥ+ynQ� V���i���,U�y2s=�����dYU�J�i B�!�sˬ˭S�@�4�"VXZN�U��'����O;�7�AE�����%�l��t u���Ӄo��2���'*)��Q��Ps�� �W/)`V�p�d{5�*K�a�-DSU��Ս��p[E��Z�x�J���bNA3�Q͞�8��]4ٜr+άr7���aD������{;� *̸b��P��&�L��ޜ�N�ʁ��02$�yyݐ���N���"T h�-��B�`h�r�=e��5g?�HA՚�JPӧ���Ԝ]����$����=������e��п����P��iY�ݴ� X���E&uB���;5ѡ��N���q�5�{Q�����F�!�� �aC��y� �`�${5�[R z:;e����A�@�H�W#��H�DU���@�8�Q���ڢ6��"��^/�rꞻ�솻��x����߹����}>�.���!������_�������6)�X����͞����~��e��,13���~�’z{�70��#����^”O�˱�0���nԇ�>K����5�?�>�,�(�=�2�=��7�|YX���� aqzȠ��=�^���{gn�g�N����sfٝ�_�Ň7�D���}<}6٭�i����r�ޫ���wI������i-I�s�����xLACn�*R����w� �ŜR'9�1R#|0�� �!,��T.T�SP�4��r�(�x���E��"|��ǥ�8r#��� �b�I</p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/sport/" rel="tag">Sport</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fbosi-i-formula-1-ne-tirane-ja-vizita-qe-do-te-mbaje-ne-dhjetor%2F&t=Bosi%20i%20Formula%201%20n%C3%AB%20Tiran%C3%AB%2C%20ja%20vizita%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20mbaj%C3%AB%20n%C3%AB%20dhjetor"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fbosi-i-formula-1-ne-tirane-ja-vizita-qe-do-te-mbaje-ne-dhjetor%2F&text=Bosi%20i%20Formula%201%20n%C3%AB%20Tiran%C3%AB%2C%20ja%20vizita%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20mbaj%C3%AB%20n%C3%AB%20dhjetor"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Bosi%20i%20Formula%201%20n%C3%AB%20Tiran%C3%AB%2C%20ja%20vizita%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20mbaj%C3%AB%20n%C3%AB%20dhjetor https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fbosi-i-formula-1-ne-tirane-ja-vizita-qe-do-te-mbaje-ne-dhjetor%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Bosi%20i%20Formula%201%20n%C3%AB%20Tiran%C3%AB%2C%20ja%20vizita%20q%C3%AB%20do%20t%C3%AB%20mbaj%C3%AB%20n%C3%AB%20dhjetor&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fbosi-i-formula-1-ne-tirane-ja-vizita-qe-do-te-mbaje-ne-dhjetor%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg" alt="" width="300" height="169"/></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-236991 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-200.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)">Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236965 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-197.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar">“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236951 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-195.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve">Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-236910 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-sport"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/sport/" class="category-49">Sport</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg.pagespeed.ic.A3SBj2olt6.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg.pagespeed.ic.W1Ozry86kt.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/x105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg.pagespeed.ic.ZbwGpQHCXj.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg.pagespeed.ce.9qyKDA5e96.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg.pagespeed.ce.VZrsHz1X6V.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px"/></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" class="featured_image_sidebar" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-200.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/tragjedi-ne-futbollin-italian-nderron-jete-presidenti-i-klubit-te-njohur-emri-foto/" title="Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë presidenti i klubit të njohur (EMRI-FOTO)" class="vce-post-link">Tragjedi në futbollin italian, ndërron jetë...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" class="featured_image_sidebar" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-197.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/nese-largohet-fala-do-ta-vras-dalin-pergjimet-ku-perfshihet-presidentit-i-valencias-ai-eshte-rritur-ne-akademi-dhe-klubi-ka-investuar/" title="“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku përfshihet Presidentit i Valencias: Ai është rritur në akademi dhe klubi ka investuar" class="vce-post-link">“Nëse largohet fala do ta vras”/ Dalin përgjimet ku...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" class="featured_image_sidebar" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-195.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/lautaro-martinez-ngrin-buzeqeshjen-e-djajve-shikoni-si-e-perjetuan-tifozet-e-milanit-fitoren-e-zikalterve/" title="Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/ Shikoni si e përjetuan tifozët e Milanit fitoren e zikaltërve" class="vce-post-link">Lautaro Martinez “ngrin” buzëqeshjen e “djajve”/...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-193.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-darmian-dhe-lautaro-mbajne-ne-loje-interin-titulli-kampion-i-seria-a-vendoset-javen-e-fundit/" title="VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin. Titulli kampion i Seria A vendoset javën ë fundit" class="vce-post-link">VIDEO/ Darmian dhe Lautaro mbajnë në lojë Interin...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" class="featured_image_sidebar" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/05/xgshok-191.jpg.pagespeed.ic.07y-xxUmda.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy"/></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/video-milani-shfaqet-i-madh-ndaj-atalantes-djemte-e-piolit-me-nje-dore-tek-titulli-kampion-i-seria-a/" title="VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë e Piolit me një dorë tek titulli kampion i Seria A" class="vce-post-link">VIDEO/ Milani shfaqet i madh ndaj Atalantës, djemtë...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript">//<![CDATA[ document.oncontextmenu=function(){return false;};document.onselectstart=function(){if(event.srcElement.type!="text"&&event.srcElement.type!="textarea"&&event.srcElement.type!="password"){return false;}else{return true;}};if(window.sidebar){document.onmousedown=function(e){var obj=e.target;if(obj.tagName.toUpperCase()=='SELECT'||obj.tagName.toUpperCase()=="INPUT"||obj.tagName.toUpperCase()=="TEXTAREA"||obj.tagName.toUpperCase()=="PASSWORD"){return true;}else{return false;}};}document.ondragstart=function(){return false;}; //]]></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-flexible-shortcodes,_js,_main.js,qver==1+wp-includes,_js,_imagesloaded.min.js,qver==4.1.4.pagespeed.jc.nffKE9a7ud.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_ry$qd0yTOQ);</script> <script>eval(mod_pagespeed_wa0XxGETnw);</script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'>//<![CDATA[ var vce_js_settings={"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; //]]></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js,qver=2.9.1.pagespeed.ce.Dhx4f2kzoD.js' id='vce-main-js'></script> <script src="https://24-ore.info/wp-content,_plugins,_meks-easy-social-share,_assets,_js,_main.js,qver==1.2.7+wp-includes,_js,_wp-embed.min.js,qver==5.8.4.pagespeed.jc.31AzNLfW6y.js"></script><script>eval(mod_pagespeed_FyhvWwV6T3);</script> <script>eval(mod_pagespeed_7yfPDZkhaw);</script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->