Lajme

Blerim Kuçi zbardh bisedat e sotme në Prishtinë me amerikanët për liqenin e Ujmanit

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuqi ka marrë pjesë në një takim me delegacionin e Qeverisë së SHBA-ve , të udhëhequr nga ndihmësi i parë i sekretarit të Departamentit të Energjisë, Matthew Zais, dhe  përfaqësues nga Shtëpia e Bardhë dhe agjencione tjera në Administratën e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, raporton Syri Kosova

 Ai me tej ka thënë se qëllimi i këtij takimi ishte implementimi i pikave të Marrëvshjes së 4 shtatorit.

Reklamo bizensin tuaj ketu

‘Qëllimi i këtij takimi ishte implementimi i pikave të Marrëveshjes së 4 Shtatorit, të cilat lidhen me diversifikimin e burimeve të sektorit të energjisë, si dhe Studimin e Fizibilitetit për Liqenin e Ujmanit’, ka shkruar Kuqi.

Më poshtë keni postimin e plotë: