Teknologji

Bie Whatsapp, Instagram, Facebook dhe Messenger, nuk punojnë prej disa minutash në mbarë Botën

“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e

“Gazeta Shqiptare” është gazeta e pavarur më e vjetër në Shqipëri.

E themeluar në 1927, publikimi i saj u ndërpre në 1939, me pushtimin fashist të Shqipërisë.

E ndaluar dhe nga regjimi komunist, i rifilloi publikimet më 22 prill 1993.