Lajme

Besnik Muçi del para KPA, komisioneri: Nuk justifikon pasurinë

Anëtari i Gjykatës Kushtetuese Besnik Muçi k

Anëtari i Gjykatës Kushtetuese Besnik Muçi ka dalë para Komisionit të Posaçëm të Apelimit. Komisioneri Publik argumentoi se Besnik Muçi nuk justifikon pasurinë.

Sipas Komisionerit Publik subjekti ndodhet në kushtet e mosdeklarimit të saktë të pasurisë. Ai nuk e justifikoi plotësisht atë.

Për pasurinë 57 m2 blerë në vitin 2006, subjekti ka deklaruar disa hua nga babai dhe xhaxhai. Nga krahasimi i deklaratës së vitit 2006 me deklaratën në veting ka mospërputhje.

Komisioneri Publik  vlerëson se nuk ka dokumentacion të mjaftueshëm për huatë e marra. Po ashtu nuk ka dokumentacion te mjaftueshëm për aftësinë financiare të të afërmve që i kane huajtur para.

Gjithashtu sipas raportit të DSIK, Besnik Muçi ka patur kontakte me një biznesmen ndërtimi, i cili cilësohet si problematik.


Etiketa: