Lajme

“Bërtisja nëpër korridoret e spitalit duke kërkuar një doktor për babanë, ishte si në xhungël”

Gjashtë muaj më parë, këngëtarja Elida Kryeziu – Hoti, humbi babanë pas infektimit me koronavirus. Thotë se kurrë nuk e kishte menduar se do t’i ndodhte një gjë e tillë. Elida e kishte vërejtur se babai i saj nuk ishte mirë dhe kishte vendosur ta dërgoj në spital për t’u shëruar. Por, gjërat nuk shkuan mirë.

Ai nuk ishte spital ku shkon mu shëru, por xhungël ku vdes”, shprehet këngëtarja e njohur.