Showbiz

“Bën kjo katunarja sikur çfarë ka bërë”, ndjekësja i nis gabimisht mesazhin, Arbana i jep një përgjigje epike

Jo rrallëherë na ndodh të dërgojmë mesazhe në a

Jo rrallëherë na ndodh të dërgojmë mesazhe në adresat e gabuara në rrjetet sociale pa ditur në fakt çfarë kemi bërë. Një gjë e tillë i ka ndodhur dhe moderatores së dashur për publikun, Arbana Osmanit.

Një vajzë , “gabimisht” i ka dërguar një “replay”, në një nga recetat që moderatorja ka ndarë me ndjekësit e saj. “Bën kjo katunarja, sikur çfarë ka bërë, sikur nuk e dimë ne. Kur hanim ne avocado a salmon, kjo hante sufllaqe.”, ka shkruar komentuesja.

Ndërsa, Arbana me humor ia ka kthyer se i pëlqen shumë sufllaqet dhe një të tillë do ta ndërronte me salmonin. Nga seria “doja me ia nis një shoqe, po ta nisa ty gabimisht”. Unë vdes për sufllaqe. Ku ta gjej ta ndërroj salmonin me sufllaqe.”, shkruan Arbana.