Lajme

Balena noton poshtë sërfistëve, droni filmon skenën (Video)

Një surprizë për sërfistët që ishin mbled

Një surprizë për sërfistët që ishin mbledhur në brigjet e Doheny State Beach, pranë San Clemente, në jug të Los Angeles, Californi. Gjithashtu një material shumë i mirë dhe për studentin e ri që ka filmuar skenën me dronin e tij.

Të hënën në 11 nëntor një balenë ka notuar poshtë grupit të sërfistëve që kishin ndaluar duke pritur dallgët e duhura për të bërë sërf. Pamjet janë spektakolare.


Etiketa: ,