Kosovë

Asamblistja e PDK’së thotë se është infektuar dy herë me COVID brenda 5 muajve

Asambleistja e PDK-së në Komunën e Ferizajt, Mimoza Sojeva Pajaziti thotë se është infektua për herë të dytë me koronavirus brenda 5 muajve.

Ajo ka kërkuar që të kenë kujdes të shtuar pasi sipas saj, koronavirusi mund të rikthehet. Ajo thotë se virusi kësaj here e ka prekur më rëndë, duke i shkaktuar ndërlikime në mushkëri e organe të tjera.

Kësaj here e prekur më rënd, me përkeqësimin e gjendjes kam pasur ndërlikime në mushkëri dhe organe të tjera dhe më është dashtë trajtimi mjekësor më intensiv, ku për disa ditë janë përkujdesur ekipi Mjekëve, Infermierve, Laboratori i Spitalit, Ekipa Emergjencës së Covid-19, puntoret e Caritasit, Shoqëria, Miqët dhe Familjaret”, shkruan Sojeva-Pajaziti në Facebook.