Showbiz

Artikujt në mediat serbe, largohen posterat e Rita Orës nga rrugët e Beogradit

��}�rɱ���P� ���


<br /> </head><br /> <body id="readabilityBody" readability="47"></p> <p>��}�rɱ���P� ���n��B��e��,jfv�������Ȋ���؇�8>����_��|�fVU W �)���KUVVVVVVfv֣�ZI3�0�ͣp��!!�;{��r�F)k�{������n��tj��q�u �0��ߺ�(b9%�.M3��վ�D�j��XSao�`�W�����Q h4BV#�$�Y��=�c�W�i��jÀ� �4��<����0�ZxX���iz�k�a��߆�@���z�t�m��p��c�2>��o�(q+M��DG�]�877�L�9��X�ι�lo�q��Mb����”�q�fY^6Uޫ�ЛZp��.h� �!;J�$���_�����W*~B�l�T����)d5�o�”�4i�~Lо :j�v��������^���@��J���a[�f۾zB}k��W��Rm�w��<��s5�ױ���o��(�/B&��@�Ibv�O"��%A�!�F%�W�v�nk�s�U��D���D�.:�|Y�F��@aJi+(�]bk��|�v�υѴĊ(����|���ֽ{*p�$酒Y���iC����]�6�4)��.A���� b�Iu΅�H�<��NQGXs�w�Ԃ���v��,�1����c�gŠ���{ �4�������5̓�4U�P1�����Y��4l)Gŀ���H�p@�����ޠ�z��.�ޣ<������^N�H�Z� h� �ۃ��tYLI}�����_�?d$�P��E��|qȒ2ON�g>��I9����#{TM�C�t��#�6�My��lO�]��f999~Ia�E���:�/)t�%a�{a�euQ6�g,��]IФq�� ��a �_׵��֩��3EF�QJ�(%]��@% ��da�QR��EŴ���V��”$�����]W�JYD����FrW�Ʊ��R�e�J�V���׿=������O^�~~��+�D��! ‘�����k�i�Q��#r�@F�b�P�����S`�������N�>~�����!��2a��� �˩B�o�v�F,� *yу��m�P(��s��U��9|��t���x�� ���EA������ �����4�b�b��@�Y�����>g�’��{:dq�”�9�1�������^��D����vx�X���w�f�pހ��Z��� ���� Z�0��S�kNq�I79S��˅�E#�.k��D�”��PtM1�7��k9���GM�}eNO�uT��z��z��C��.W *M8K���D��5QCjg �aw�4mU%[��p1��l��d�O�p�e�ގ%h� �+�bӷ]����qõ����’�<��튖~��Ϛ����������W��ڏ�q��-���52��l��՟��K�ݹRn�6H�/ �L�}7j�Ѵٕ�wjP����e��)2:��4��P�m�@� �A��S����q�_�Q{�QN�}�֯�{*��*��v+�΁y��-4���m�!YV� ����$鄌�X�V3S�pĦ �h=�A�/7�U>H���,�|”�]���S�H�Wi���|��XK.}7�|����3���d� �������`��N 4 �o����ͷ���@q�f�mɜEX�%��_�fX�[@bWs!˾�t�ֶ�k(��5�Qtᕹ6�+`��X�!�߭��<��3�PWu��$��+�A�D6�M�FAx��<��� ,ȿ3LM�qd�_�����㿾���k�� 2{���Nl�֭ 㸠QZ����X��n�G>�,�!{�*o#9��=�np(�’��,�/�”/@.5�4UW�@��s]��p��*(iq�� G�`s�N�]� ����!O�I�6�`7�0����3C���+z���R�֛�q�k���D����BY–��M�� |�1k���н�ۋX5��zv������&4��’���P04�Aw� ԛ�t�³���jK�ע�~���U*��R}�Llh:,Fc��#l�_�%�p�^�)�I���|B~3�3-��]��5Xka���ru]�������aqX>g<����+� �]�G��څ��*_o��ʧ���C�s��G�=�L[��]�k�kV<��_YE�3�cq�����z��vʢ �(�u@�&nPSA8��e0>,= r� ̧;����1��gQ�St¿(�O�R�]E�F=R�4;��I�pԻ�1=L��3�$H`�=�%ݠ�b�t�&Y X�0�P�MV4�⯂��@sx�/y���U�69�ﷶ�%���.bO��Ia2UIDl�”��8��F��t���4ßp(��>�6`�9���.]�R8�w�cdj�^�&��<����W���&'=��*�e3�����cQ��n�������j��հ���M��uo�l��P��*�}w$���4��6<���i6�Ro����A��l�h�����9��2�k�p��0�V�9���.�Y���^��x�"�t1��4�դ֌jדYdY�沎%Y��-��Rg�B�Y����iz�g�c!�O��b�,voR���>j 1;�P�؍���a��Q ��f�h:RIqe$3+Ykװ�j�zAgn�$�Oܹ5�0�f63�’�*�’V;ɓMU���b���J�s ��x�j��I��F��)��L*w��(�h3YPj6Vcq�I�`r�Œ;�+ �J{�q��Mi�[��cxAb8W� YD��T�~��A}��dU��A�V�x�@Q6)�5�P�T���S��> ћ��(dMy)`�=���C��*f�z=�5��8�.��C����Y�U��n�^�Mhv7Ǧ�P��?��O�<��*�=�p4:#UX^$-�q�����}임���� n%g;���q�ٖ̲3��r�'�BKZ�1���lw��[r���}��!��(��x�g�h�'Xz8��7h��O�ʷc��w�`X2M�S�#5�'�^����M�J;m�f ���Hᄂ�ש0�;�T�V��#��@��>!H��+D �j�6��Q���O�(�5H �Gu�/� 9<���/����ǯ�(�]�Vh����Q.��q|�C�%�dW �B<������f����4�6�)���F!�3��t�-t��0�$Ҁ��26����t^ߛˣ��:6�f�N��pFd���8~R?3���pg��D��i>�!a��)H�)ή��ܚ��) ��X.���/��/”V���e�_=~”,���1���qU�.#A6i0�A�YF�y�%^r�ʸ��3>�d鈈з��i#��/�/m���Ad6��/>9���e�[��`�cI��/<���ߟ �gC/�ח�����������Npw���ڃ��ȊZ����z�[�I��T� ܚR������E��t�Ӯ�vk6M�MBhd����i?��WT)y����T�ɊF�#k���l�G�lD͝�t��1GX��ܯ������P���W�^�$�����U��8��7����&�-�����a����S@2��6I*�/�ό�X�1��m�w�#/͸�.n�:��}�/n�R�FRy�M��l`�.n�)�A�<����������/6�#���~�u��%f��wpK��K�t��� ��6�~�(��E��p��'���"w�8FprkY�3�����59�����7��7�7X�[m�I�A,��aZ� ,��sn?�L��e�z?�`Y�r������(� #ۥ���,&S-��`₆P ��`t�%&2Lj�oV������p�$�u��O�8�1���c2uS��MmmԳ�P4�W�D<����[s���6�r���Z����R��4�p���� ,?r�c�d!�q��j�G������7� WB5C�%22�]BP�3�Gli%�IN�C�LtMo����z?ɒ!�^,��������b0~�/V�{��ԛE��S�7*4n2PU��S^OxW'K�gS�6AP�j��8IʔUK÷�M����Qp��a��B��q>�l�-��y+ɲ����cq��Z����Z04e�U�x�!C#��|�ƴ17�2��?cAp���H�������’�����[�ùb�Xŝ7���׿M��~��?GiD�֋ ��4-R�� #��I���׃�@}T@O�DŽ[]Â��o�;����N�s|$nA�A�d!���� �b̩�6ͺA&R��Z�>~�4�(o��e�x��a�$*b����A�XI0€��A)���}S�l|Zh�Yj��7igZ�*�7�JP��H�Fm �G���������x�P��`�p> ^SF��L}�U�d�:��������4��v��n��x<���(�(���|����UbD&À7&�F�2� 0=�2ii��'�0b)B���M-�֪��aA�"l%_�U��Z@�k�-�l�>+Ɨk��Ͷ�/� ��jq�mƅ/ݐ�%�n�y`���:ۍ�ۉJ�MKy�=�(�l�Q��jWc�1^:�H��vR�r������&^�Cϱ���]M�iӵ���h��m��t�m�� </p> <p></body></p> </div> <footer class="entry-footer"> <div class="meta-tags"> <a href="https://24-ore.info/etiketa/show-bizz/" rel="tag">Show-Bizz</a> <a href="https://24-ore.info/etiketa/wwinstant/" rel="tag">wwinstant</a> </div> </footer> <div class="vce-share-bar"> <ul class="vce-share-items"> <div class="meks_ess rectangle no-labels"><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-facebook" data-url="http://www.facebook.com/sharer/sharer.php?u=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fartikujt-ne-mediat-serbe-largohen-posterat-e-rita-ores-nga-rruget-e-beogradit%2F&t=Artikujt%20n%C3%AB%20mediat%20serbe%2C%20largohen%20posterat%20e%20Rita%20Or%C3%ABs%20nga%20rrug%C3%ABt%20e%20Beogradit"><span>Facebook</span></a><a href="#" onclick="return false;" class="meks_ess-item socicon-twitter" data-url="http://twitter.com/intent/tweet?url=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fartikujt-ne-mediat-serbe-largohen-posterat-e-rita-ores-nga-rruget-e-beogradit%2F&text=Artikujt%20n%C3%AB%20mediat%20serbe%2C%20largohen%20posterat%20e%20Rita%20Or%C3%ABs%20nga%20rrug%C3%ABt%20e%20Beogradit"><span>Twitter</span></a><a href="https://api.whatsapp.com/send?text=Artikujt%20n%C3%AB%20mediat%20serbe%2C%20largohen%20posterat%20e%20Rita%20Or%C3%ABs%20nga%20rrug%C3%ABt%20e%20Beogradit https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fartikujt-ne-mediat-serbe-largohen-posterat-e-rita-ores-nga-rruget-e-beogradit%2F" class="meks_ess-item socicon-whatsapp prevent-share-popup"><span>WhatsApp</span></a><a href="mailto:?subject=Artikujt%20n%C3%AB%20mediat%20serbe%2C%20largohen%20posterat%20e%20Rita%20Or%C3%ABs%20nga%20rrug%C3%ABt%20e%20Beogradit&body=https%3A%2F%2F24-ore.info%2Fartikujt-ne-mediat-serbe-largohen-posterat-e-rita-ores-nga-rruget-e-beogradit%2F" class="meks_ess-item socicon-mail prevent-share-popup "><span>Email</span></a></div> </ul> </div> <div class="vce-ad vce-ad-container"><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img class="size-medium wp-image-71179 aligncenter" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg" alt="" width="300" height="169" /></a></div> </article> </main> <div class="main-box vce-related-box"> <h3 class="main-box-title">Lexoni gjithashtu edhe </h3> <div class="main-box-inside"> <article class="vce-post vce-lay-d post-250341 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-pink-floyds-roger-waters-e-quan-biden-nje-kriminel-lufte-mbron-rusine-dhe-kinen-ne-nje-interviste-per-cnn/" title="Ylli i ‘Pink Floyds’/ Roger Waters e quan Biden një “kriminel lufte”, mbron Rusinë dhe Kinën në një intervistë për CNN"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-118.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/ylli-i-pink-floyds-roger-waters-e-quan-biden-nje-kriminel-lufte-mbron-rusine-dhe-kinen-ne-nje-interviste-per-cnn/" title="Ylli i ‘Pink Floyds’/ Roger Waters e quan Biden një “kriminel lufte”, mbron Rusinë dhe Kinën në një intervistë për CNN">Ylli i ‘Pink Floyds’/ Roger Waters e quan Biden një “kriminel lufte”, mbron Rusinë dhe Kinën në një intervistë për CNN</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250318 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/roza-lati-sqaron-per-here-te-pare-deklaraten-qe-nxiti-dyshimet-se-i-ka-dhene-fund-beqarise-jam-single-e-ndava-bastardin-se/" title="Roza Lati sqaron për herë të parë deklaratën që nxiti dyshimet se i ka dhënë fund beqarisë: Jam single! E ndava bastardin se…"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-114.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/roza-lati-sqaron-per-here-te-pare-deklaraten-qe-nxiti-dyshimet-se-i-ka-dhene-fund-beqarise-jam-single-e-ndava-bastardin-se/" title="Roza Lati sqaron për herë të parë deklaratën që nxiti dyshimet se i ka dhënë fund beqarisë: Jam single! E ndava bastardin se…">Roza Lati sqaron për herë të parë deklaratën që nxiti dyshimet se i ka dhënë fund beqarisë: Jam single! E ndava bastardin se…</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250168 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/diferenca-e-madhe-ne-moshe-arsyeja-e-ndarjes-se-kim-kardashian-nga-pete-davidson/" title="Diferenca e madhe në moshë – arsyeja e ndarjes së Kim Kardashian nga Pete Davidson"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-98.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/diferenca-e-madhe-ne-moshe-arsyeja-e-ndarjes-se-kim-kardashian-nga-pete-davidson/" title="Diferenca e madhe në moshë – arsyeja e ndarjes së Kim Kardashian nga Pete Davidson">Diferenca e madhe në moshë – arsyeja e ndarjes së Kim Kardashian nga Pete Davidson</a></h2> </header> </article> <article class="vce-post vce-lay-d post-250149 post type-post status-publish format-standard has-post-thumbnail hentry category-showbiz"> <div class="meta-image"> <a href="https://24-ore.info/marilyn-monroe-ndoshta-do-te-jetonte-nese-babai-i-saj-nuk-do-ta-kishte-mohuar-thote-mbesa-e-saj/" title="‘Marilyn Monroe ndoshta do të jetonte nëse babai i saj nuk do ta kishte mohuar’, thotë mbesa e saj"> <img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-94.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /> </a> </div> <header class="entry-header"> <span class="meta-category"><a href="https://24-ore.info/kategoria/showbiz/" class="category-48">Showbiz</a></span> <h2 class="entry-title"><a href="https://24-ore.info/marilyn-monroe-ndoshta-do-te-jetonte-nese-babai-i-saj-nuk-do-ta-kishte-mohuar-thote-mbesa-e-saj/" title="‘Marilyn Monroe ndoshta do të jetonte nëse babai i saj nuk do ta kishte mohuar’, thotë mbesa e saj">‘Marilyn Monroe ndoshta do të jetonte nëse babai i saj nuk do ta kishte mohuar’, thotë mbesa e saj</a></h2> </header> </article> </div> </div> </div> <aside id="sidebar" class="sidebar right"> <div class="vce-sticky"><div id="media_image-2" class="vce-no-padding widget widget_media_image"><h4 class="widget-title">Virtuality Kosove</h4><a href="https://www.facebook.com/virtuality.ks"><img width="1090" height="614" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg" class="image wp-image-71179 attachment-full size-full" alt="" loading="lazy" style="max-width: 100%; height: auto;" srcset="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o.jpg 1090w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-300x169.jpg 300w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-1024x577.jpg 1024w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-768x433.jpg 768w, https://24-ore.info/wp-content/uploads/2020/09/105948295_111236840640520_4889322699366161494_o-810x456.jpg 810w" sizes="(max-width: 1090px) 100vw, 1090px" /></a></div><div id="vce_posts_widget-10" class="widget vce_posts_widget"><h4 class="widget-title">Të Fundit </h4> <ul class="vce-post-list" data-autoplay=""> <li> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-pink-floyds-roger-waters-e-quan-biden-nje-kriminel-lufte-mbron-rusine-dhe-kinen-ne-nje-interviste-per-cnn/" class="featured_image_sidebar" title="Ylli i ‘Pink Floyds’/ Roger Waters e quan Biden një “kriminel lufte”, mbron Rusinë dhe Kinën në një intervistë për CNN"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-118.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/ylli-i-pink-floyds-roger-waters-e-quan-biden-nje-kriminel-lufte-mbron-rusine-dhe-kinen-ne-nje-interviste-per-cnn/" title="Ylli i ‘Pink Floyds’/ Roger Waters e quan Biden një “kriminel lufte”, mbron Rusinë dhe Kinën në një intervistë për CNN" class="vce-post-link">Ylli i ‘Pink Floyds’/ Roger Waters e quan Biden një...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/roza-lati-sqaron-per-here-te-pare-deklaraten-qe-nxiti-dyshimet-se-i-ka-dhene-fund-beqarise-jam-single-e-ndava-bastardin-se/" class="featured_image_sidebar" title="Roza Lati sqaron për herë të parë deklaratën që nxiti dyshimet se i ka dhënë fund beqarisë: Jam single! E ndava bastardin se…"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-114.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/roza-lati-sqaron-per-here-te-pare-deklaraten-qe-nxiti-dyshimet-se-i-ka-dhene-fund-beqarise-jam-single-e-ndava-bastardin-se/" title="Roza Lati sqaron për herë të parë deklaratën që nxiti dyshimet se i ka dhënë fund beqarisë: Jam single! E ndava bastardin se…" class="vce-post-link">Roza Lati sqaron për herë të parë deklaratën që...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/diferenca-e-madhe-ne-moshe-arsyeja-e-ndarjes-se-kim-kardashian-nga-pete-davidson/" class="featured_image_sidebar" title="Diferenca e madhe në moshë – arsyeja e ndarjes së Kim Kardashian nga Pete Davidson"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-98.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/diferenca-e-madhe-ne-moshe-arsyeja-e-ndarjes-se-kim-kardashian-nga-pete-davidson/" title="Diferenca e madhe në moshë – arsyeja e ndarjes së Kim Kardashian nga Pete Davidson" class="vce-post-link">Diferenca e madhe në moshë – arsyeja e ndarjes së...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/marilyn-monroe-ndoshta-do-te-jetonte-nese-babai-i-saj-nuk-do-ta-kishte-mohuar-thote-mbesa-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="‘Marilyn Monroe ndoshta do të jetonte nëse babai i saj nuk do ta kishte mohuar’, thotë mbesa e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-94.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/marilyn-monroe-ndoshta-do-te-jetonte-nese-babai-i-saj-nuk-do-ta-kishte-mohuar-thote-mbesa-e-saj/" title="‘Marilyn Monroe ndoshta do të jetonte nëse babai i saj nuk do ta kishte mohuar’, thotë mbesa e saj" class="vce-post-link">‘Marilyn Monroe ndoshta do të jetonte nëse babai i...</a> </div> </li> <li> <a href="https://24-ore.info/britney-spears-dhe-rrefimi-publik-i-dashurise-se-kengetares-per-bashkeshortin-e-saj/" class="featured_image_sidebar" title="Britney Spears dhe rrëfimi publik i dashurisë së këngëtares për bashkëshortin e saj"><span class="vce-post-img"><img width="64" height="40" src="https://24-ore.info/wp-content/uploads/2022/08/gshok-92.jpg" class="attachment-vce-lay-d size-vce-lay-d wp-post-image" alt="" loading="lazy" /></span></a> <div class="vce-posts-wrap"> <a href="https://24-ore.info/britney-spears-dhe-rrefimi-publik-i-dashurise-se-kengetares-per-bashkeshortin-e-saj/" title="Britney Spears dhe rrëfimi publik i dashurisë së këngëtares për bashkëshortin e saj" class="vce-post-link">Britney Spears dhe rrëfimi publik i dashurisë së...</a> </div> </li> </ul> </div><div id="custom_html-2" class="widget_text vce-no-padding widget widget_custom_html"><div class="textwidget custom-html-widget"><iframe src="https://www.facebook.com/plugins/page.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F24orenet&tabs=timeline&width=300&height=500&small_header=true&adapt_container_width=true&hide_cover=false&show_facepile=true&appId=3193132724077148" width="300" height="500" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share"></iframe></div></div></div> </aside> </div> <footer id="footer" class="site-footer"> <div class="container-full site-info"> <div class="container"> <div class="vce-wrap-center"> <p>Të gjitha të drejtat janë të rezervuara © 2019/21</p> </div> </div> </div> </footer> </div> </div> <a href="javascript:void(0)" id="back-top"><i class="fa fa-angle-up"></i></a> <meta http-equiv="imagetoolbar" content="no"><!-- disable image toolbar (if any) --> <script type="text/javascript"> /*<![CDATA[*/ document.oncontextmenu = function() { return false; }; document.onselectstart = function() { if (event.srcElement.type != "text" && event.srcElement.type != "textarea" && event.srcElement.type != "password") { return false; } else { return true; } }; if (window.sidebar) { document.onmousedown = function(e) { var obj = e.target; if (obj.tagName.toUpperCase() == 'SELECT' || obj.tagName.toUpperCase() == "INPUT" || obj.tagName.toUpperCase() == "TEXTAREA" || obj.tagName.toUpperCase() == "PASSWORD") { return true; } else { return false; } }; } document.ondragstart = function() { return false; }; /*]]>*/ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-flexible-shortcodes/js/main.js?ver=1' id='mks_shortcodes_js-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/imagesloaded.min.js?ver=4.1.4' id='imagesloaded-js'></script> <script type='text/javascript' id='vce-main-js-extra'> /* <![CDATA[ */ var vce_js_settings = {"sticky_header":"1","sticky_header_offset":"700","sticky_header_logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/09\/logoweb.png","logo":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_retina":"","logo_mobile":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","logo_mobile_retina":"https:\/\/24-ore.info\/wp-content\/uploads\/2021\/08\/logoretina.png","rtl_mode":"0","ajax_url":"https:\/\/24-ore.info\/wp-admin\/admin-ajax.php","ajax_wpml_current_lang":null,"ajax_mega_menu":"","mega_menu_slider":"","mega_menu_subcats":"1","lay_fa_grid_center":"","full_slider_autoplay":"","grid_slider_autoplay":"","grid_big_slider_autoplay":"","fa_big_opacity":{"1":"0.5","2":"0.7"},"top_bar_mobile":"1","top_bar_mobile_group":"","top_bar_more_link":"M\u00eb Shum"}; /* ]]> */ </script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/themes/24oreinfo/assets/js/min.js?ver=2.9.1' id='vce-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-content/plugins/meks-easy-social-share/assets/js/main.js?ver=1.2.7' id='meks_ess-main-js'></script> <script type='text/javascript' src='https://24-ore.info/wp-includes/js/wp-embed.min.js?ver=5.8.4' id='wp-embed-js'></script> </body> </html> <!--Generated by Endurance Page Cache-->