Lajme

Arta Vorpsi kërkesë kolegëve: Më njihni mandatin

Anëtarja me e re e Gjykatës Kushtetuese e cil

Anëtarja me e re e Gjykatës Kushtetuese e cila e bëri betimin te noteri u ka drejtuar sot një kërkesë anëtarëve të tjerëve të Kushtetueses.

Kërkesa e saj u është drejtuar anëtarëve; Viktore Tushaj, Besnik Muçi, Elsa Toska dhe Fjona Papajorgji.

Mësohet se ajo u ka kërkuar që t’i njohin mandatin edhe pse nuk është betuar para presidentit të Republikës por përpara një notereje.

Po kaq sot në gjykatë është paraqitur edhe Marsida Xhaferllari.

(lajmi në përditësim)

Lexo edhe:

Vorpsi dhe Xhaferllari mbërrijnë në Gjykatën Kushtetuese