Lajme

ARRSH: Rihapet për mjetet ‘Mbikalimi i Shkozetit’, nuk përbën rrezik

Hapet për trafikun e mjeteve ‘Mbikalimi i Sh

Hapet për trafikun e mjeteve ‘Mbikalimi i Shkozetit’, të cilit ishin dëmtuar kolonat nga tërmeti i fuqishëm. Lajmin e ka bërë me dije Autoriteti Rugor Shqiptar.

“Autoriteti Rugor Shqiptar ju bën me dije se Mbikalimi i Shkozetit është i hapur për trafikun dhe nuk është në rrezik për qarkullimin e mjeteve.
Kontraktori dhe Policia Rrugore është prezente në vend për të drejtuar trafikun”, njofton ARSH.


Etiketa: , , , ,