Kronika e Zezë

Arrestohen nëntë persona në MPB që kanë falsifikuar pasaporta

Janë arrestuar nëntë zyrtarë policorë, nën dys

Janë arrestuar nëntë zyrtarë policorë, nën dyshimet se kanë falsifikuar pasaporta dhe dokumente tjera personale.
Sipas informacioneve hetimet janë zhvilluar brenda një viti dhe janë mbledhur dëshmi, të cilat konfirmojnë se policët kanë kryer vepra penale.
Aksioni zbatohet në koordinim me Zyrën për hetime të Ambasadës Amerikane dhe Interpol-in.
Nga MPB thonë se aksioni është në rrjedhë, ndërsa me detaje do të dalin pasi të përfundojë.