Showbiz

Arbana Osmani i jep paralajmërimin e fortë banorit: Mund të largohesh që sonte nga Big Brother VIP, nëse e bën sërish këtë gjë

Pas
kërkesës

Arbrit
ndaj
Xheisarës


mo

Pas
kërkesës

Arbrit
ndaj
Xheisarës


mos
kenë
kontakt
fizik,
pamje

u
transmetuan

spektaklin
e
mbrëmjes

kaluar,
nisi
një
debat
me
Tan
Bramën.
Ky
i
fundit
pretendon
se
Arbri
nuk
ia
ka
thënë
bisedën
siç
duhet
dhe
ndaj
ishte
reagimi
i
tij
i
ashpër.


Debati
mes
tyre
ka
vijuar
dhe
mbrëmjen
e
sotme,
Arbri
është
shprehur
se
ka
marrë
kërcënime
e
fjalë
fyese
nga
ana
e
Tan
Bramës.


Pjesë
nga
debati

Arbri:
Ne
këtu
kemi
ardhur
vetëm,
dimë

ofendojmë,

kërcënojmë
e

jemi
vulgar.
Atë
nuk
do
ta
bëj.
Tani
ka
përdorur
shumë
fjalë

rënda
dhe
ka
kërcënuar
duke
thënë

tregoj
jashtë,
duke
ofenduar
tenisin.
Është
temë
shumë
decizive
dhe
s’më
ka
pëlqyer

përveç
Dagzit,
Ilirit
dhe
Beniadës,
askush
nuk
ka
reaguar.
Edhe

pas
ka
përdorur
fjalë
shumë

rënda.
Këto
lloj
kërcënimesh
dhe
ky
lloj
agresiviteti
nuk
duhet

përdoret
kundrejt
asnjë
banori.
Unë
kam
ardhur

tregoj
një
pjesë

vlerave
dhe
secili
duhet

ketë
limite.

Pas
kësaj
ka
reaguar
moderatorja
Arbana
Osmani
duke
ia
bërë

qartë
Tan
Bramës
duke
i
thënë:

“Nëse
mendon
se
mund

diskutosh
pa
ofendime
dhe
kërcënime,
nëse
mendon
se
mund
ta
bësh
me
argument,
mund

qëndrosh.
Nëse
jo
mund

largohesh

sonte”.