Showbiz

Angela Martini dhe bashkëshorti i saj u fjalosën për këtë video

Modelja shqiptare Angela dhe bashkëshorti i saj

Modelja shqiptare Angela dhe bashkëshorti i saj, biznesmeni Dragoş Săvulescu duke se u fjalosën për postimin e fundit të modeles në llogarinë e saj.

Ndonëse ai adhuron çdo tipar të karakterit të saj siç edhe kishte thënë në një postim në llogarinë e tij në Instagram, tani ai po përballet edhe më një tipar tjetër të modeles – kokëfortësinë.

Në postimin e modeles në Instagram ajo shkruan, se bashkëshorti i saj e kishte këshilluar të mos postonte këtë video, sepse sipas tij ‘ishte pak e tepërt’, ajo nuk e kishte përfillur fare.

Dhe kjo për faktin se është një shqiptare dhe atë binjake në horoskop – duke ia atribuuar këto kokëfortësisë së saj.

Në llogarinë e Săvulescu-s, postimi i fundit është më 24 maj, kur ai kishte uruar ditëlindjen e bashkëshortes së tij, me fjalët më të bukura, duke e quajtur atë një “Mbretëreshë ilire shqiptare”.

“Gëzuar Ditëlindjen Mbretëreshës shqiptare të mahnitshme iliriane që e quaj gruaja ime !!! Në vitin e fundit, unë pashë një nder dhe forcë tek ju që nuk pashë në 1000 burra të gjithë së bashku! Pashë Besën e vërtetë!! Tim a vërtetove që dashuria dhe besnikëria jote edhe përtej kësaj bote. Më ndihmove të luftoj dhe të fitoj kundër një sistemi të tërë padrejtësish !! Kur të gjithë donin të më shihnin poshtë, ti më tërhoqe lart, kështu që unë kurrë nuk bie!! Ti je gangsterja ime, ushtarja ime, luftëtarja ime !!! Unë e dua se si funksionon dhe jep jetë mendja jote e ëndërruar dhe përrallore! Unë të dua me gjithë zemër dhe jam i lumtur dhe mirënjohës që të quaj gruaja ime! “ /Insajderi.com