Kosovë

Albulena Haxhiu shkarkon tre zyrtarë nga Divizioni për Mbrojtje Juridike në Gjykatën Speciale

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu ka shkarkuar sot nga detyra, tre zyrtarë nga Divizioni për Mbrojtje Juridike në Gjykatën Speciale.

Të shkarkuarit janë Astrit Gjocaj, Sami Bunjaku dhe Dhurata Salihi.

Zyrtarët ishin të emëruar në këto pozita në kohën sa ministër i Drejtësisë ishte Selim Selimi i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës.