Kosovë

Albin Kurti dhe Vjosa Osmani garojnë bashkë në zgjedhje

Kreu i LVV-së, Albin Kurti dhe u.d e presidentit, Vjosa Osmani kanë nënshkruar sot marrëveshjen e bashjëpunimit.


Pas marrëveshjes Kurti dhe Osmani kanë dalë në konferencë të përbashkët.


Në këtë konferencë Kurti dhe Osmani kanë bërë të ditur se do të garojnë në listë të përbashkët.