Kronika e Zezë

Aksioni “I arratisuri” i MPB-së: Privohen nga liria 59 persona për vuajtje të dënimit

Në kuadër të aksionit operativ “I arratisuri”,

Në kuadër të aksionit operativ “I arratisuri”, MPB-ja ka marrë masa intensive për gjetjen dhe kapjen e personave që kërkohen për vuajtje të dënimit me burg nga institucionet ndëshkuese-përmirësuese në vend – ka deklaruar zëdhënësi I MPB-së Toni Angelovski.

Nga masta e ndërmarra nga periudha 15.09.2020 deri më 01.10.2020 në territorin e RMV-së janë zbuluar dhe arrestuar 59 persona që më pas janë dërguar për vuajtje të dënimit me burg deri në dhjetë vite, ka deklaruar zëdhënësi i MPB-së, Toni Angellovski.

Reklamo bizensin tuaj ketu

Ai shtoi se MPB-ja në bashkëpunim me policitë e vendeve tjera po ndërmerr mas intensive për gjetjen dhe ekstradimin e personave që janë arratisur nga vendi.