Kronika e Zezë

Aksion i policisë së Tetovës në një objekt hotilerik, ka të arrestuar

Dyzet minuta pas mesnate SPB Tetovë ka kryer

Dyzet minuta pas mesnate SPB Tetovë ka kryer kontrolle në objekt hotilerik në Tetovë për shkak të dyshimit për vepra penale dhe për këtë arsye është arrestuar pronari i objektit hotilerik, 52 vjeçari J.S nga Reçica e Madhe.
Në lokalin është gjetur materie pluhur e bardhë, ndërsa në SPB Tetovë janë arrestuar edhe SH.S (31), G.M (23) dhe një vajzë e moshës 17 vjeçare të gjitha nga Kosova si dhe T.F (18) dhe K.S (21) të dytit nga Shqipëria.
Po ndërmerren masa për zbardhjen e plotë të rastit. /SHENJA/