Kosovë

Aksident trafiku në Pestovë të Vushtrrisë

Një aksident trafiku ka ndodhur sot në orët e mëngjesit në fshatin Pestovë të Vushtrrisë

Lexues të gazetës kanë dërguar fotografi ngga vendi i ngjarjes e ku shihet se dy vetura janë përplasur mes veti.

Në 24-orëshin e fundit në nivel vendi kanë ndodhur 59 aksidente trafiku. Prej tyre 37 ishin me dëme materiale dhe 22 me të lënduar.