Lajme

Air Albania vulos emrin në stadiumin e ri kombëtar, ja sa do paguajë

Kur u prezantua si projekt Rama tha se do ta qu

Kur u prezantua si projekt Rama tha se do ta quajë “Arena Kombëtare”, por tashmë stadiumi i ri do të ketë edhe një emer të ri: “Air Albania Stadium”.

Kompania ajrore shqiptare është përzgjedhur si fituesja e tenderit për të blerë emrin e stadiumit kombëtarë për 5 vitet e ardhshme për një shifër prej 650.000 euro në vit.

Kjo ishte oferta më e madhe financiare që i është ofruar shoqatës “Qendra Sportive Kuqezi” e cila administron stadiumin e ri kombëtar, ndërkohë që në garë ishin edhe kompani hidrokarburesh BolvOil, kompania telefonike Vodafon apo kompania e sigurimeve Sigal. Kontrata 5 vjeçare mes kompanisë Air Albania dhe shoqërisë aksionere “Qëndra Kuqezi ” do të firmoset ditën e hënë, raporton TCH.

Një emër kompercial për një stadium ndodh për herë të parë në vendin tonë dhe ka qenë shepshherë temë debati dhe diskutimi, megjithatë kjo shihet si mundësi e mirë për administrimin e impianteve të tilla sportive të cilat kanë një kosto të lartë mirëmbajtjeje.


Etiketa: , , ,