Showbiz

Agjenti 007 i jep fund beqarisë, ja kush është fatlumja

James Bond i jep  fund beqarisë, për tu mart

James Bond i jep  fund beqarisë, për tu martuar me Madeleine Swann në sheshxhirimin e filmit ‘’No time to die’’.

‘’The Mirror’’ shkruan se Bond do të martohet, por partnerja e tij do të vazhojë të mbajë mbiemrin e saj të vajzërisë. Në një nga skenat gjatë xhirimeve të filmit “No time to die”, Daniel Craig i është drejtuar asaj me fjalët “Mirëmëngjes zonja Bond” dhe ajo i përgjigjet “Mos do të thuash Swann?”.