Maqedoni

Abazi: Nëse nuk je me BDI-në, nuk mund të punësohesh

Bujare Abazi nga ASH-ja e ftuar në emisionin “Programi 200” në Alsat, gjatë debatit për figurat e reja në politikë, tha sa të rinjtë duan dhe mund të kontribuojnë në politikë, por të rinjtë po ikin nga vendi sepse diskriminohen dyfish, si nga partia maqedonase në pushtet si nga BDI-ja.

“Numri i të rinjve që ikin nga vendi, nuk ikin vetëm nga varfëria, por edhe nga pasiguria dhe nga mungesa e shpresës. Nëse nuk jeni BDI, nuk mund të merrni një vend pune, tha Bujare Abazi i Aleancës për Shqiptarët.

Loading…