Showbiz

A i mungoi Donaldi në ditën e saj të lindjes? Shprehet Bora Zemani

Moderatorja
e
njohur
e
ekranit,
Bora
Zemani,
f

Moderatorja
e
njohur
e
ekranit,
Bora
Zemani,
festoi
dy
ditë

parë
ditën
e
saj

lindjes.Ajo
mbushi
30
vjeç
dhe
gëzimin
e
kësaj
dite
e
ndau
me
kolegë,
familjarë,
miq

vjetër
e

rinj.


Festa
e
saj
e
ditëlindjes
bëri
xhiron
e
rrjetit
dhe
personazhe

njohur

shoëbizit
ishin

ftuar,

profilet
e

cilëve
pamë
pamje

shumta
nga
organizimi.


festën
e
saj
ishin

ftuar
edhe
dy
këngëtarët,
Klajdi
dhe
Bruno,

cilët
kënduan
gjatë
gjithë
mbrëmjes.Madje,
ata
i
kënduan
Borës
edhe
këngën
“Toxic
Love”,
projekt
i
Elgitit
i
shkruar
nga
Donaldi
për
Borën.A
i
mungoi
ish-partneri

këtë
ditë
speciale
teksa

gjithë
ishin
pranë
saj?
Mesa
duket
jo!


një
intervistë
për
“Prive”,
Bora
është
shprehur:


“Ishte
dhe
një
nga
arsyet
pse
doja
ta
organizoja

mënyrë

tillë.

këtë
30
vjetor
ndihem
shumë
e
përmbushur.
Kam
afër
vetes
familjen,
miqtë
e
mi

ngushtë,
miq

tjerë

i
kam
njohur
gjatë
rrugës
dhe
ndihem
shumë
e
lumtur

kanë
ardhur

gjithë.
Tregon
një
shenjë
respekti
për
njëri-tjetrin.
Jam
shumë
e
lumtur,
nga

gjitha
anët
ndihem
e
përmbushur
plotësisht.”