Kronika e Zezë

915 gjoba për mosmbajtje të maskës

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin

Gjatë 24 orëve të fundit në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut, lidhur me masën për mbajtjen e maskës mbrojtëse janë regjistruar gjithsejtë 915 shkelje.
Ministria për Punë të Brendshme në vazhdimësi iu bën apel qytetarëve që të respektojnë masat dhe protokollet e Qeverisë që kanë për qëllim ballafaqimin me Kovid-19.